* De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissies werden volgens de voorgeschreven meetmethoden (§2 nr. 5, 6, 6a Pkw -EnVKV in de geldende versie). De gegevens slaan niet op een afzonderlijke auto en maken geen deel uit van een aanbod. Ze dienen alleen om verschillende voertuigtypes met elkaar te vergelijken. In de praktijk kunnen afwijkingen in vergelijking met de gecertificeerde waarden voorkomen. De reële waarden worden beïnvloed door een groot aantal individuele factoren, bv. individuele rijstijl, staat van het milieu en het traject.

Grow up. Spend time with family.

Acht maanden geleden verbrak Natascha plotseling het contact met haar vriendin Kate – voor Kate onbegrijpelijk. Natascha gaat spontaan naar Kate toe. Heeft hun vriendschap weer toekomst?

De A-Klasse

De A-Klasse geeft je meer mogelijkheden: ruimte voor je beste vrienden en multimediasystemen die je met de hele wereld verbinden. Van buiten klaar voor avontuur, van binnen comfort en techniek die je overal veilig naartoe brengen.

De A-Klasse

Let op de details.

De A-Klasse biedt veel interessante details. Het is natuurlijk het spannendst om een keer zelf in deze wagen te rijden. Om je daarvoor warm te maken, laten we je hier enkele highlights zien.

Ontworpen voor het leven. En voor minder verbruik.
Ontworpen voor het leven. En voor minder verbruik.
High-performance led-koplampen.
High-performance led-koplampen.
COMAND Online met 8 inch mediadisplay.
COMAND Online met 8 inch mediadisplay.
Sportzetels.
Sportzetels.
Sfeerverlichting in multicolor.
Sfeerverlichting in multicolor.
Je smartphone rijdt mee.
Je smartphone rijdt mee.
Vierwielaandrijving 4MATIC.
Vierwielaandrijving 4MATIC.

Neem zelf het stuur in handen.

Overtuig jezelf door een keer in de A-Klasse te gaan rijden!

Afspraak voor een proefrit maken

Vergelijking van de A-Klasse modellen.

Toegegeven, het is moeilijk om uit een van onze modellen te kiezen. Daarom hebben wij de belangrijkste selectiecriteria voor je op een rij gezet.

Nu vergelijken

Ontworpen voor het leven. En voor minder verbruik.

De A-Klasse is met zijn krachtige voor- en achterskirt opgewassen tegen stevige wind, die dankzij de laagste Cw-waarde in het segment nauwelijks kans heeft. Elke lijn, elk oppervlak heeft een perfecte aerodynamische vorm. Dat ziet er niet alleen goed uit maar zorgt ook voor minder verbruik en rijgeluiden.

High-performance led-koplampen.

De optionele high-performance led-koplampen maken de nacht veiliger – met een brede lichtverdeling, een lichtkleur die het daglicht benadert en een laag energieverbruik. Als begroetingslicht hebben wij de ‘Coming Home’-functie in het ontgrendelingsproces geïntegreerd.

COMAND Online met 8 inch mediadisplay.

Met het optionele bedienings- en aanduidingssysteem COMAND Online heb je navigatie, telefoon, audio, video en internet in het zicht én onder controle. Alles wordt in hoge resolutie op het 20,3 cm mediadisplay weergegeven.

Sportzetels.

De sportzetels in lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA met rode contrastsiernaden als onderdeel van de optionele AMG Line zien er goed uit. En zoals de naam al zegt, zitten ze sportief.

Sfeerverlichting in multicolor.

De optionele sfeerverlichting als aanvulling op het licht- en zichtpakket zorgt met aangenaam, indirecte licht voor een unieke feelgoodsfeer in het hele interieur. Je kunt kiezen uit twaalf kleuren en vijf dimstanden.

Je smartphone rijdt mee.

Met het optionele smartphone-integratiepakket kun je via Apple CarPlay™ of Android Auto veel smartphone-content gelijktijdig met het smartphonescherm op het mediadisplay laten weergeven. Talrijke functies – inclusief navigatie, muziek en nieuws – kunnen dan via de wagen worden bediend. Zoals het tegenwoordig moet zijn.

Vierwielaandrijving 4MATIC.

De vierwielaandrijving 4MATIC geeft je in elke rijsituatie meer grip en controle, vooral op een gladde ondergrond. Daarvoor zorgen de optimale verhouding tussen dynamiek, tractie en efficiëntie alsmede de volledig variabele koppelverdeling, waarbij gevarieerd kan worden tussen pure voorwielaandrijving en een gelijkmatige 50 : 50 verdeling over de voor- en achteras. Bij regen, gladheid of sneeuw biedt dit je meer veiligheid.

Vanaf nu heb jij het voor het zeggen.

Stel je A-Klasse zelf samen, ga achter het stuur zitten of lees de kleine lettertjes - de keuze is aan jou.

De A-Klasse zoals jij die in gedachten hebt.

De A-Klasse zoals jij die in gedachten hebt.

Stel je A-Klasse samen zoals jij dat wilt. Met de configurator kun je de motor, de lakkleur en de uitrustingslijn zelf kiezen.

Neem zelf het stuur in handen.

Neem zelf het stuur in handen.

Overtuig jezelf door een keer in de A-Klasse te gaan rijden!

Alle informatie krijgen.

Neem zelf het stuur in handen.

In de brochure vind je meer informatie over de A-Klasse, bijvoorbeeld over de opties.

Ontdek meer

Grow up.

Houd uw mobiele toestel in de staande positie.

Welk model wil je rijden?

Ga zelf achter het stuur zitten en ontdek welke Mercedes-Benz het beste bij jou past.

Aanbieder/gegevensbescherming

Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV
Tollaan 68
B-1200 Brussel

Telefoon: 02 724 12 11
Customer Assistance Center: 00 800 1 777 7777
Telefax: 02 724 14 59
E-mail: customerservice.belgium@cac.mercedes-benz.com
www.mercedes-benz.be

RPR Brussel
btw BE 419 946 355

Auteursrechten

Copyright 2003-2017 Daimler AG. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze site (teksten, beelden, grafieken, geluid, video’s, animatie en arrangementen) valt onder toepassing van het auteursrecht en de intellectuele eigendom. Iedere volledige of gedeeltelijke reproductie voor commerciële doeleinden of voor verspreiding is verboden. De informatie die op deze site wordt verstrekt, mag niet worden gekopieerd noch gewijzigd voor gebruik op andere webpagina´s. Op bepaalde pagina´s van de internetsite van Daimler is het getoonde materiaal onderworpen aan de wetgeving op de auteursrechten voor de eigenaar van dit materiaal.

Wijzigingen van het product en tarieven

Bepaalde verstrekte inlichtingen m.b.t. de producten of voorgestelde illustraties en beelden op de internetpagina´s zijn ontworpen voor algemeen gebruik op de websites van Daimler die worden beheerd in verschillende landen van de wereld. Het kan bijgevolg gebeuren dat bepaalde informatie en/of accessoires in bepaalde landen niet zijn voorgesteld of slechts met verschillende specificaties of samenstellingen, aangepast aan de vereisten van de plaatselijke markten of de reglementen van deze landen.

Als een model van een voertuig, de kleur van een lak, een optie of een accessoire op de internetsite u interesseert en u bent niet zeker van de beschikbaarheid op uw markt, raden wij u aan contact op te nemen met Daimler en/of de erkende plaatselijke dealers van dat product om meer inlichtingen te verkrijgen over de beschikbaarheid op uw markt.

De vermelde prijzen zijn de tarieven die aan de distributeurs worden aanbevolen. Zij zijn van toepassing op het ogenblik van de publicatie en kunnen zonder opzegtermijn worden gewijzigd.

Merken

Tenzij anders vermeld, zijn alle merken die op de internetsite van Daimler worden getoond, beschermde merken van Daimler. Dit geldt in het bijzonder voor de namen van modellen alsook voor alle logo´s en emblemen van de groep.

Licentierechten

Daimler wenst u een vernieuwende en informatieve internetsite aan te bieden. Daarom hopen wij dat u zijn grafische vormgeving evenzeer apprecieert als wijzelf. Wij vragen u echter begrip op te brengen voor het feit dat Daimler verplicht is zijn intellectuele eigendom te beschermen, inclusief de brevetten, gedeponeerde merken en auteursrechten.

Bijgevolg vestigen wij hierbij uw aandacht op het feit dat noch deze internetsite noch het materiaal waarmee de internetsite is samengesteld, enig licentierecht verlenen, op welke wijze ook, op de intellectuele eigendom van Daimler.

Vooruitzichten

De website bevat vooruitzichten die steunen op de overtuigingen van de directie van Daimler. Het gebruik van woorden als "voorzien", "geloven", "menen", "verwachten", "de intentie hebben om", "voorzien" en "vooruitzien" op deze webpagina´s zijn bedoeld om vooruitzichten uit te drukken. Deze verklaringen vertolken het standpunt van Daimler met betrekking tot gebeurtenissen die zich nog moeten voordoen op het ogenblik dat zij worden verwoord en zijn dus onderhevig aan risico´s en onzekerheid. Zoals vermeld wordt in de verslagen die door Daimler zijn ingediend bij de Amerikaanse beurscommissie, de U.S. Securities and Exchange Commission (inclusief het laatste jaarrapport op formulier 20-F), kunnen de resultaten uiteindelijk in aanzienlijke mate verschillen van de resultaten die vermeld zijn in de vooruitzichten. De factoren die dergelijke verschillen kunnen veroorzaken zijn meer bepaald de evolutie van de economie en de handel, de schommelingen van de wissel- en intrestvoeten, het op de markt brengen van nieuwe producten door concurrenten, het slecht onthaal van nieuwe producten en diensten, alsook de veranderingen in de strategie van de onderneming. Daimler is niet gehouden door enige verbintenis noch door enige intentie om deze vooruitzichten te realiseren.

Afwezigheid van verklaringen en garanties

De informatie op de pagina´s van de website wordt door Daimler voorgesteld in een vorm die overeenstemt met het geldende wettelijk kader en omvatten geen enkele expliciete of impliciete waarborg of belofte met betrekking tot de kwaliteit en de verhandelbaarheid van het product, zijn gebruik in een specifiek domeinen of zijn overeenstemming met de wettelijke regels en de reglementering betreffende de brevetten. Niettegenstaande onze inspanningen om precieze informatie te verstrekken, kan de getrouwheid en de juistheid ervan niet worden gewaarborgd.

U zal op onze webpagina´s links vinden naar andere sites waarop wij geen enkele invloed hebben. Wij kunnen derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor pagina´s die worden opgeroepen door een hypertext-link op onze site. Daimler biedt u deze hypertext-links enkel aan ter wille van uw comfort. Hun integratie op onze webpagina´s impliceert geenszins de verantwoordelijkheid van Daimler voor de inhoud ervan.

Daimler maakt gebruik van cookies en dergelijke technologieën als HTML5 Storage of Local Shared Objects (hierna overal "cookies" genoemd), om voorkeuren van de gebruikers te identificeren en websites zo optimaal mogelijk te kunnen vormgeven. Hierdoor wordt het navigeren eenvoudiger en kan een optimaal gebruiksgemak van een website worden gegarandeerd. 

Cookies zijn kleine bestanden die op uw eindapparaat worden opgeslagen. Cookies kunnen worden gebruikt om vast te stellen of vanuit uw eindapparaat reeds een verbinding werd opgebouwd met één van onze pagina’s. Alleen het cookie wordt op uw computer geïdentificeerd. Persoonsgerichte gegevens kunnen dan in cookies worden opgeslagen, nadat u hiervoor uw toestemming hebt verleend of dit technisch absoluut noodzakelijk is, bijvoorbeeld om u aan te melden met een wachtwoord beschermde online-functie.

Als u onze website gebruikt, gaat u akkoord met het gebruiken en opslaan van cookies op uw eindapparaat.U kunt onze website natuurlijk ook zonder cookies bekijken. De meeste browsers accepteren cookies automatisch. U kunt het opslaan van cookies op uw eindapparaat voorkomen door in uw browserinstellingen de volgende optie te kiezen:

*Geen cookies accepteren*. Op uw eindapparaat kunt u reeds opgeslagen cookies te allen tijde verwijderen. Meer informatie over deze instellingen kunt u vinden in de handleiding van uw browser of de fabrikant van uw eindapparaten. Meer informatie over het deactiveren van Local Shared Objects vindt u in de volgende link:

Informatie over het deactiveren van Local Shared Objects

Als u geen cookies accepteert, kan dit leiden tot beperkingen in de functionaliteit van ons aanbod.

We delen cookies in naar de volgende categorieën:

Absoluut noodzakelijke cookies (type 1)
Deze cookies zijn absoluut noodzakelijk, opdat websites en hun functies correct functioneren. Zonder deze cookies kunnen bijvoorbeeld diensten, zoals de voertuigconfigurator niet beschikbaar worden gesteld.

Functie-cookies (type 2)
Deze cookies stellen ons in staat om het comfort en de prestaties van websites te verbeteren en stellen verschillende functies ter beschikking. Zo kunnen taalinstellingen in functie-cookies worden opgeslagen.

Prestatie-cookies (type 3)
Deze cookies verzamelen informatie over de wijze waarop u gebruikt maakt van websites. Prestatie-cookies helpen ons bijvoorbeeld om de meest populaire onderdelen van ons internetaanbod te identificeren.Op deze wijze kunnen wij de inhoud van onze websites doelgericht op uw individuele wensen afstemmen, waardoor wij ons aanbod voor u kunnen verbeteren. De door deze cookies verzamelde informatie is niet persoonsgerelateerd.Meer informatie over het verzamelen en verwerken van informatie, ontvangt u in de paragraaf 'Verwerking van gebruiksgegevens".

Cookies van derden (type 4)
Deze cookies zijn door derden, bijvoorbeeld sociale netwerken ingesteld. Ze worden voornamelijk gebruikt om de inhoud van sociale media te integreren, zoals sociale plug-ins op onze site. Informatie over de wijze waarop wij gebruik maken van sociale plug-ins, ontvangt u onder "Sociale plug-ins" van de privacyverklaringen.

Privacyverklaring

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

_it, _pr:

Bij het inloggen in Mijn Mercedes worden in dit cookie gecodeerde gegevens over het gebruikersprofiel opgeslagen, om de aanmeldstatus te behouden. (Type 1)

_slt (soft login token):

Dit cookie slaat niet-gevoelige gegevens over het gebruikersprofiel op om de website te personaliseren wanneer de gebruiker niet heeft ingelogd. (Type 1)

_st(login token):

Dit cookie slaat niet-gevoelige gegevens over het gebruikersprofiel op om de website te personaliseren wanneer de gebruiker wel heeft ingelogd. (Type 1)

cccidealer:

Dit cookie slaat de in het kader van een aanvraag geselecteerde Mercedes-Benz Partner op. De contactpersoon is in toekomstige aanvragen op voorhand geselecteerd. (Type 1)

dealer: 

Dit cookie slaat een in het gebruikersprofiel van Mijn Mercedes opgeslagen favoriete contactpersoon op. (Type 1)

pgid, sid:

Deze cookies kennen aan uw apparaat voor de duur van uw bezoek een anonieme ID (sessie-ID) toe om gepersonaliseerde content (bv. laatst bekeken producten) te kunnen weergeven. (Type 1)

storedVehicles, <Subprocess>_<market>:

Bij het zoeken in ons aanbod nieuwe en tweedehandswagens kunt u de interessante aanbiedingen in een lijst zetten. De gegevens van de aanbieding worden in dit bestand opgeslagen. (Type 1)

JSESSIONID:

Dit cookie wordt ingesteld door een externe server die kaartgegevens levert. Het slaat de Session ID op die meerdere, bij elkaar passende aanvragen aan de server bundelt en aan een sessie toekent. (Type 1, type 4)

ARPT:

Om te garanderen dat elke gebruiker de Mercedes-Benz websites storingvrij kan gebruiken, zetten wij meerdere servers in om de belasting te verdelen. Dit cookie slaat op aan welke server deze gebruiker werd toegekend. (Type 2)

lastCCBmCode, sr_ccci, sr_ccci_model:

Deze cookies bevatten informatie over de Mercedes-Benz personenwagen die een gebruiker het laatst in de configurator heeft samengesteld. Deze gegevens worden op de informatiepagina’s van het respectieve model aangeduid en maken het mogelijk de configuratie later te voltooien. (Type 2)

model:

Dit cookie slaat het voertuigmodel op dat u het laatst hebt bekeken. Zo kunnen wij u bij uw volgende bezoek wijzen op modelspecifieke content die in lijn ligt van uw interesses. (Type 2)

ShopStartLinkOutlet*:

Dit cookie definieert de doelpagina waarop de gebruiker terechtkomt wanneer hij op Start klikt. (Type 2)

sr_voc, sr_voc_model:

Deze cookies bevatten informatie over de Mercedes-Benz bestelwagen die een gebruiker het laatst in de configurator heeft samengesteld. Deze gegevens worden op de informatiepagina’s van het respectieve model aangeduid en maken het mogelijk de configuratie later te voltooien. (Type 2)

unit:

Onze website bevat informatie over alle producten en diensten van Mercedes-Benz. Dit cookie slaat de rubrieken op die u het laatst hebt bezocht. Met behulp van deze informatie kunnen wij u bij uw volgende bezoek onmiddellijk naar die productpagina’s leiden die u interessant vindt. (Type 2)

_lgin, lastUrl, s_*, s_cc, s_cpc, s_evar_34, s_evar_35, s_fid, s_getval_2, s_ria, s_sq, s_sq, s_sv_sid, s_vi:

Deze cookies slaan informatie op over hoe bezoekers onze website gebruiken, en helpen ons zo onze website voortdurend verder te ontwikkelen in lijn met uw interesses. (Type 3)

HighBandwidth, $ms_externalFlash:

Deze cookies bevatten informatie over welke versie van Adobe Flash Player op een eindapparaat is geïnstalleerd en welke bandbreedte beschikbaar is. Zo kunnen wij multimediacontent aanbieden in overeenstemming met uw individuele systeemvoorwaarden en lange downloadtijden vermijden. (Type 3)

psyma_participation:

Om onze website te verbeteren voeren wij regelmatig online-enquêtes uit naar de kwaliteit van onze pagina’s en ons informatieaanbod. Dit cookie geeft aan of een gebruiker de uitnodiging om deel te nemen aan een enquête heeft aangenomen of geweigerd. (Type 3)

s_cc:

Dit cookie geeft aan dat in uw browser cookies geactiveerd zijn. (Type 3)

session:

Dit cookie verhindert dat steeds opnieuw de welkomsttekst op onze startpagina wordt weergegeven. (Type 3)

Analyse van gebruiksgegevens

Om voorkeuren van de bezoekers en bijzonder populaire gebieden in ons aanbod op het internet te kunnen identificeren, gebruiken wij cookies. Op deze wijze kunnen wij de inhoud van onze internetsites doelgericht op uw individuele wensen afstemmen, waardoor wij ons aanbod voor u kunnen verbeteren.

Voor de statistische verwerking van de gegevens maakt Daimler gebruik van Adobe Omniture producten.

Wilt u niet dat Daimler informatie over uw bezoek verzamelt en analyseert, dan kunt u hiertegen te allen tijde voor toekomstige bezoeken bezwaar maken (opt-out).
Voor de technische kant van dit bezwaar wordt er in uw browser een opt-out-cookie geplaatst. Dit cookie is uitsluitend bedoeld voor de toewijzing van uw bezwaar. Let er wel op dat een opt-out-cookie om technische redenen alleen voor de browser, van waaruit het is ingesteld, kan worden toegepast.Als u de cookies verwijdert of een andere browser resp. andere hardware gebruikt, dient opt-out opnieuw te worden vastgelegd.

Klik hier om het opt-out-cookie in te stellen.

Daimler maakt gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken en voortdurend te kunnen verbeteren. Door verder te gaan met het gebruik van de website ga je akkoord met het gebruik van cookies.