* Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa § 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Lisätietoja uusien henkilöautojen virallisista polttonesteen kulutusarvoista ja CO2-päästöstä löytyy englanniksi julkaisusta "Information on the fuel consumption, CO₂ emissions and energy consumption of new cars", joka on saatavana maksutta Deutsche Automobil Treuhand GmbH:n kaikista toimipisteistä sekä osoitteesta www.dat.de.

Grow up. Ole hyvä roolimalli.

Hän eli koko elämänsä toisten odotusten mukaan. Mitä tapahtuu, kun se ei olekaan tarpeeksi? Katastrofaalisen työpäivän jälkeen Tomas soittaa epätoivoisen puhelun vieraantuneelle pojalleen ja huomaa, että hänen konservatiivinen elämänkatsomuksensa onkin kääntynyt päälaelleen.

B-sarja

Elämässä hyviin paikkoihin joutuu usein kulkemaan pitkää tietä. Silloin tällöin oikopolku voi helpottaa, mutta lopulta joudut silti löytämään oman tiesi perille. Mercedes-Benz B-sarjan ajonavustimet auttavat sinut ja kaiken tarvitsemasi saavuttamaan määränpään. On aika ottaa suunta ja lähteä kulkemaan.

B-sarja
B White Art Edition alk.
449
kuukaudessa** Tarjoukseen

Tutustu B-sarjaan

B-sarja tarjoaa lukuisia valloittavia ominaisuuksia. Hienointa on tietysti, jos sen voi todeta itse ajamalla. Tutustu yksityiskohtiin ja tule kokeilemaan.

Mukava ja urheilullinen
Mukava ja urheilullinen
AMG Line jossa kaksoispakoputkisto
AMG Line jossa kaksoispakoputkisto
Monivärinen tunnelmavalaistus
Monivärinen tunnelmavalaistus
LED High Performance –ajovalot
LED High Performance –ajovalot
Aktiivinen jarrutusavustin
Aktiivinen jarrutusavustin
KEYLESS-GO
KEYLESS-GO
EASY-VARIO-PLUS-järjestelmä
EASY-VARIO-PLUS-järjestelmä
4MATIC-neliveto
4MATIC-neliveto

Koeaja B-sarja

Koeaja B-sarja ja selvitä, onko se seuraavan matkasi lähtöpiste.

Sovi koeajo

B-sarja vertailussa

Auton valitseminen on vaikeaa. Vertailun helpottamiseksi kasasimme tavallisimmat valintakriteerit yhteen paikkaan.

Vertaa nyt

Mukava ja urheilullinen

Dynaamisesti muotoiltu etuhelma, viehkeät ajovalot, selkeät linjat keulan tähdestä auton perään saakka – B-sarjan ulkopuolen urheilulliseen ilmeeseen yhdistyvät reilut sisätilat. Mukava, käytännöllinen ja aito Mercedes-Benz.

AMG Line jossa kaksoispakoputkisto

AMG Line -malliversio tekee B-sarjasta erityisen urheilullisen: siihen sisältyvät hiilikuituoptiikkaiset somiste-elementit, urheiluohjauspyörä, jossa on suoristettu alaosa, urheilupolkimet harjattua jaloterästä sekä rei'itetyt jarrulevyt edessä. Etu- ja takahelman AMG Styling -elementit viimeistelevät dynaamisen kokonaisvaikutelman.

Monivärinen tunnelmavalaistus

Viihtyisyyden lisäämiseksi B-sarjaan on lisävarusteena saatavana tunnelmavalaistus, joka valaisee sisätilaa miellyttävästi. Voit valita 12 värisävystä tunnelmaan sopivan vaihtoehdon.

LED High Performance –ajovalot.

Kiehtovan ulkonäkönsä lisäksi lisävarusteena saatavat LED High Performance -ajovalot lisäävät huomattavasti ajoturvallisuutta pimeään aikaan leveämmän valokeilan ansiosta. Niiden muita etuja ovat päivänvaloa muistuttava valonväri ja erittäin vähäinen energiankulutus. Kun avaat auton lukituksen, Coming Home -toiminto tervehtii näyttävällä valoshow'lla, joka muuttuu sinisestä valkoiseksi. LED-tekniikalla toteutetut takavalot ovat visuaalinen kohokohta, ja lisäksi ne parantavat näkyvyyttä.

Aktiivinen jarrutusavustin

Tässä ennakoivassa ajoavustinjärjestelmässä on yhdistetty tutka-avusteinen etäisyysvaroitus, jarruvoiman tehostus tilanteen mukaan sekä itsenäinen jarrutus. Mittaristoon syttyy varoitusvalo, jos etäisyys edellä ajavaan ajoneuvoon on liian pieni nopeuden ollessa 30–250 km/h. Jos etäisyys pienenee edelleen, kuuluu myös varoitusääni. Lisäksi aktiivinen jarrutusavustin voi tukea kuljettajaa jarrutuksessa auttaakseen välttämään törmäyksen. Jos kuljettaja ei reagoi lainkaan, järjestelmä voi puuttua tilanteeseen ja vähentää nopeutta käynnistämällä itsenäisen jarrutuksen.

KEYLESS-GO

KEYLESS-GO-järjestelmän avulla voit avata B-sarjan lukituksen tai käynnistää ja lukita sen tarvitsematta ottaa avainta käteen. Kätevää, jos sinulla on kädet täynnä.

EASY-VARIO-PLUS-järjestelmä

Aktiivinen elämäntyyli edellyttää erityisen suurta muunneltavuutta autolta. B-sarjan 488 litran tavaratilan tilavuus on vailla vertaa tässä autoluokassa. Lisävarusteena saatava EASY-VARIO-PLUS-järjestelmä tarjoaa riittävästi tilaa suurempiin kuljetustehtäviin etäisyydeltään säädettävän takaistuimen ja etumatkustajan kääntyvän istuimen ansiosta.

4MATIC-neliveto

4MATIC-neliveto varmistaa paremman pidon ja käsiteltävyyden kaikissa ajotilanteissa ‒ erityisesti luistavalla ajoalustalla. Dynaamisuuden, pidon ja tehokkuuden paras mahdollinen suhde on yhdistetty portaattomasti säätyvään voimanjakoon. Voima voidaan jakaa etu- ja taka-akselin välille vaihtelevasti alkaen täysin etuvetoisesta aina voimanjakoon 50 : 50 saakka. Sateella ja jäisillä tai lumisilla teillä ajaessasi hyödyt paremmasta turvallisuudesta.

Ota seuraava askel

Suunnittele oma B-sarjan autosi. Seuraava askel on sinun.

Haaveidesi B-sarja

Haaveidesi B-sarja

Suunnittele oma B-sarjan autosi sellaiseksi kuin haluat. Konfiguraattorissa voit valita haluamasi moottorin, ulkovärin ja varusteet.

Tartu rattiin

Tartu rattiin

Olet lukenut tiedot. Nyt on aika selvittää onko B-sarja sinulle Se Oikea. Koeaja B-sarja.

Lue lisää

Lue lisää

Esitteestä löydät lisätietoa B-sarjasta ja sen lisävarusteista.

 

Löydä lisää

Grow up.

Käännä puhelimesi pystyasentoon.

Millä mallilla haluaisit ajaa?

Asetu ohjauspyörän taakse ja selvitä, mikä Mercedes-Benz-auto sopii sinulle parhaiten.

Vertaile autojamme

Vertaile autojamme ja ota selvää, mikä malli sopii parhaiten sinun tarpeisiisi.

Design
Urheilullisuus
Tilavuus
Mukavuus
Turvallisuus
9 10 7 8 10
8 7 10 10 10
10 10 7 8 10
10 9 9 9 10
9 8 8 9 10

Julkaisija/tietosuoja

Mercedes-Benz-henkilöautot
Veho Oy Ab
Mäkituvantie 3 H, 01511 Vantaa
Puhelin: 010 569 12
Sähköposti: vehoweb@veho.fi

Y-tunnus: 0115761-6

Tekijänoikeudet

Copyright 2017 Veho Oy Ab. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tekstit, kuvat, grafiikat, ääni-, animaatio- ja videotiedostot ja niiden asettelu Mercedes-Benz.fi internet-sivuilla on suojattu tekijänoikeuslailla ja muilla immateriaalioikeuksia koskevilla laeilla. Näitä aineistoja ei saa kopioida kaupalliseen käyttöön tai levitykseen, eikä näitä aineistoja saa muokata tai uudelleensijoittaa muille sivuille. Jotkut Mercedes-Benz.fi internet-sivut sisältävät myös materiaalia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat kyseisen materiaalin toimittajille.

Tuotemuutokset

Jotkut näillä internet-sivuilla esitetyt tuotetiedot, kuvaesitykset tai kuvat on saatettu laatia yleiseen käyttöön Mercedes-Benzin internet-sivuilla, joita ylläpidetään lukuisissa eri maissa ympäri maailmaa. Luonnollisesti sen vuoksi, että joitakin tietoja ja/tai lisävarusteita ei ole saatavana kaikissa maissa, tai sen vuoksi, että paikallisten markkinoiden tarpeet tai vaatimukset voidaan tällaisissa maissa toteuttaa, nämä tiedot ja/tai lisävarusteet saattavat olla tarjolla erilaisina spesifikaatioina tai kokoonpanoina kuin mitä sivuilla on esitetty.

Jos olet kiinnostunut mistä tahansa automallista, ulkoväristä tai lisävarusteesta, joka näkyy näillä internet-sivuilla, ja olet epävarma sen saatavuudesta tai spesifikaatiosta omassa maassasi, ota yhteys Veho Oy Ab:hen ja/tai sen paikalliseen jälleenmyyjään. Saat tietoa oman maasi tuotteista yleisesti ja sillä hetkellä saatavilla olevista yksityiskohdista.

Hinnat

Kaikki määritetyt hinnat ovat suositeltuja vähittäismyyntihintoja. Hinnat ovat voimassa julkaisuhetkellä ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Tavaramerkit

Ellei toisin ilmoiteta, kaikki Mercedes-Benzin internet-sivuilla esiintyvät merkit ovat Daimler AG:n tavaramerkkioikeuden alaisia. Tämä koskee etenkin mallinimimerkkejä ja yrityksen logoja ja merkkejä.

Ei oikeuksia

Mercedes-Benz on suunnitellut innovatiiviset ja informatiiviset internet-sivut. Toivomme, että olet yhtä innoissasi tästä luovuudesta kuin me olemme. Muista kuitenkin, että Mercedes-Benzin on suojeltava immateriaalioikeuksiaan, mukaan lukien patentit, tavaramerkit ja tekijänoikeudet. Huomautamme tähän liittyen, että nämä internet-sivut tai mikään niiden sisältämä materiaali ei missään muodossa anna kenellekään oikeutta (eikä kukaan saa ottaa itselleen oikeutta) Mercedes-Benzin immateriaaliseen omaisuuteen.

Varoituksia tuleviin tapahtumiin liittyviä lausuntoja koskien

Internet-sivut, ilmoitukset sijoittajasuhteista, vuosi- ja osavuosikatsaukset, tulevaisuudennäkymät, esittelyt, tapahtumien audio- ja videotiedostot (live tai tallennetut) ja muut dokumentit tällä internet-sivustolla sisältävät muun muassa tulevaisuuden näkymiin liittyviä lausuntoja, jotka heijastelevat yritysjohdon senhetkisiä arvioita tulevista tapahtumista. Tällaisissa tulevaisuuden näkymiin liittyvissä lausunnoissa esiintyy sanoja kuten "ennustaa", "olettaa", "uskoa", "arvioida", "odottaa", "aikoa", "saattaa", "suunnitella", "projekti" ja konditionaalimuotoja kuten "pitäisi" ja "saattaisi" sekä muita vastaavanlaisia ilmaisuja. Tällaiset lausunnot sisältävät aina riskejä ja epävarmuustekijöitä, mukaan lukien mutta ei pelkästään rajoittuen seuraaviin: talouden laskusuhdanne Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa; muutokset valuuttakursseissa, koroissa ja raakamateriaalien hinnoissa; kilpailevien tuotteiden markkinoilletulo; kasvaneet myyntiponnistelut; smartin uuden business-mallin menestyksekäs toteutus; ja vaihtoautojen jälleenmyyntihintojen lasku. Mikäli kaikki nämä ja mitkä tahansa muut riskitekijät ja epävarmuustekijät toteutuvat (joista osa on lueteltu otsikon "Risk Report" alla Daimler AG:n tuoreimmassa vuosikertomuksessa ja osa otsikon "Risk Factors" alla Daimler AG:n tuoreimman vuosikertomuksen 20-F-vuosikertomusraportissa, joka on annettu Yhdysvaltain arvopaperimarkkinoita valvovalle viranomaiselle Securities and Exchange Commission), tai jos mitkä tahansa näiden lausumien pohjalla olevat oletukset osoittautuvat vääriksi, todelliset tulokset saattavat erota materiaalisesti näissä lausumissa ilmaistuista tuloksista tai tuloksista, joihin näissä lausumissa on viitattu. Emme aio muuttaa emmekä koe velvollisuutta muuttaa mitään tulevaisuuden näkymiin liittyviä lausuntoja. Ne viittaavat ainoastaan niiden antamishetkellä vallitseviin olosuhteisiin.

Ei nimenomaisia tai oletettuja takuita

Veho Oy Ab on toimittanut tämän internet-sivuston tiedot "sellaisenaan" ja sanoutuu lainsäädännön sallimissa puitteissa irti kaikista takuista, nimenomaisista tai oletetuista, mukaan lukien rajoituksetta kaikki mahdolliset oletetut takuut tuotteen soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi tai sopivuudesta johonkin tiettyyn tarkoitukseen, oikeus nimikkeeseen tai loukkaamattomuus. Vaikka sivujen tietosisällön oikeellisuus on pyritty huolellisesti varmistamaan, ne voivat sisältää virheitä tai epätarkkuuksia. 

Tämä internet-sivusto sisältää linkkejä muille internet-sivuille, joiden luonteeseen, sisältöön ja saatavuuteen Veho Oy Ab:llä ei ole päätäntävaltaa. Emme siksi ole vastuussa minkään linkitetyn sivuston sisällöstä millään tavalla. Veho Oy Ab tarjoaa näitä linkkejä ainoastaan asiakkaille tiedoksi, eikä minkään linkin sisällyttäminen internet-sivustollemme merkitse niissä esitettyjen näkemysten suosittamista tai hyväksyntää.

Daimler käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, joita ovat esimerkiksi HTML5 Storage ja Local Shared Objects (jatkossa "evästeet"), käyttäjien mieltymysten tunnistamiseen ja siten optimoidakseen internetsivujen ulkoasun. Evästeet helpottavat navigointia internetsivuillamme ja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä.

Evästeet ovat pieniä käyttäjän tietokoneen kovalevylle tallennettavia tiedostoja. Evästeitä voi käyttää myös sen toteamiseen, onko tietokoneeltasi jo aiemmin ollut yhteys sivuillemme. Tällöin tunnistetaan vain tietokoneellasi oleva evästys. Henkilökohtaiset tiedot voidaan tallentaa evästyksiin vain silloin, kun olet hyväksynyt tallentamisen tai jos se on teknisesti ehdottoman välttämätöntä, esimerkiksi suojatun kirjautumisen mahdollistamiseksi.

Jos käytät internetsivujamme, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen tietokoneellesi. Luonnollisesti voit vierailla internetsivuillamme myös ilman evästeitä. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin estää evästeiden tallentumisen kovalevyllesi valitsemalla selaimesi asetuksista kohdan *älä hyväksy evästeitä*. Voit myös milloin tahansa poistaa tietokoneesi kovalevylle jo aiemmin tallentuneet evästeet. Tarkemmat ohjeet löytyvät selaimesi valmistajan ohjeesta. Lisätietoja Local Shared Objects -kohteiden poistamiseksi käytöstä löydät seuraavasta linkistä:

Lisätietoja Local Shared Objects -kohteiden poistamiseksi käytöstä

Evästeiden hyväksymättä jättäminen saattaa olla este joidenkin tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Olemme jakaneet evästeet seuraaviin luokkiin:

Ehdottomasti välttämättömät evästeet (tyyppi 1)
Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta internetsivut ja niiden toiminnot voivat toimia tarkoitetusti. Ilman näitä evästeitä sellaiset palvelut kuten esimerkiksi Oman auton suunnittelu eivät voi toimia.

Toiminto-evästeet (tyyppi 2)
Näiden evästeiden avulla internetsivujen mukavuus ja suorituskyky paranevat ja niiden myötä käyttöön tulee erilaisia toimintoja. Esimerkkeinä ovat kieliasetukset, jotka voidaan tallentaa toiminto-evästeisiin.

Suoritusevästeet (tyyppi 3)
Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten käytät internetsivuja. Suoritusevästeet auttavat meitä esimerkiksi tunnistamaan internetsivujemme erityisen suositut alueet. Näin voimme sovittaa internetsivujemme sisällön tarkemmin tarpeisiisi ja siten parantaa palveluitamme. Ne tiedot, jotka kerätään näiden evästeiden myötä, eivät ole henkilökohtaisia tietoja. Lisätietoja tietojen keräämisestä ja käsittelystä löydät kohdasta "Käyttötietojen käsittely".

Kolmansien osapuolten evästeet (tyyppi 4)
Nämä evästeet tallentuvat kolmansien osapuolten, esimerkiksi sosiaalisten verkostojen, toiminnan seurauksena. Niitä käytetään ensisijaisesti sosiaalisen median sisältöjen, kuten sosiaalisen median painikkeiden, integroimiseen internetsivuillemme. Tietoja siitä, miten käytämme sosiaalisen median painikkeita, löydät tietosuojan kohdasta "Sosiaaliset kirjanmerkit".

Tietosuoja

Käytämme internet-sivuillamme seuraavia evästeitä:

 

Evästeen nimiKuvausEvästeen tyyppi

bandwidth

This cookie stores the band width of your internet connection in order to optimise content delivery.

Type 1

locale

This cookie stores the country code of the country from which you are accessing the website. This enables us to show you the content in your language.

Type 1

PHPSESSID

This cookie assigns an anonymised ID (session ID) to your device for the duration of your visit in order to be able to bundle several related queries to the server and allocate them to a session.

Type 1

c_disclaimer

This cookie shows that you have agreed to the use of cookies on our website. It is set when you close the 'Use of cookies' message window.

Type 2

search_suggest, search_term, search_nba_ref

These cookies store data relating to your search requests (e.g. previously entered search text, last search suggestion) in order to improve your search results.

Type 2

show_infobox

This cookie prevents repeated display of the Welcome sequence on our homepage.

Type 2

s_cc, s_cpc, s_fid, s_fv, s_prop52, s_ria, s_resort, s_tracking_resort, s_sq, s_tracking_belt, s_vi

These cookies store information on how visitors use our website and help us to continuously further develop our website in line with their interests.

Type 3

psyma_participation

In order to improve our website, we conduct regular online surveys on the quality of our pages and information offering. This cookie shows whether a user has accepted or rejected the invitation to the survey.

Type 3

ACTIVITY, GEUP, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, HSID, APISID, LOGIN_INFO, SID, SSID

Cookies are set by YouTube and/or Google when you play a video on the site. For information about the types of cookies, their usage and purpose please read more:http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Type 3

Kävijäseuranta
Käytämme evästeitä internetsivuillamme vierailevien käyttäjien mieltymysten ja erityisen suosittujen alueiden tunnistamiseen. Evästeiden avulla voimme sovittaa internetsivujemme sisällön tarkemmin tarpeisiisi ja siten parantaa palveluitamme.

Tietojen tilastolliseen käsittelyyn Daimler käyttää Adobe Omniture -tuotteita.

Jos et halua, että Daimler kerää tietoja vierailustasi ja analysoi niitä, voit milloin tahansa estää sen (Opt-Out).

Jotta tämä esto pystytään teknisesti toteuttamaan, selaimessasi otetaan käyttöön Opt-Out-eväste. Tätä evästettä käytetään yksinomaan tietojenkäytön eston yhdistämiseen sinuun. Ota huomioon, että Opt-Out-eväste voi teknisistä syistä toimia vain sillä selaimella, jolla se otettiin käyttöön. Jos poistat evästeet tai käytät toista selainta tai päätelaitetta, Opt-Out-eväste on otettava käyttöön uudelleen.

Klikkaa tästä ottaaksesi Opt-Out-evästeen käyttöön.

Daimler arvostaa vierailuasi internetsivuillamme sekä kiinnostustasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan. Yksityisyydensuojasi on meille tärkeä ja toivomme, että vierailusi internetsivuillamme on miellyttävä kokemus. Tietosuojasta huolehtiminen henkilötietojesi käsittelyssä on meille tärkeä asia, jonka otamme huomioon liiketoiminnassamme. Internetsivuillamme vierailusi yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään internetsivujen ylläpitomaan lakien mukaisesti. Lisäksi noudatamme Daimlerin omia tietosuojaa koskevia käytännesääntöjä.

Daimlerin tietosuoja.

Daimlerin internetsivut saattavat sisältää linkkejä muille internetsivuille. Tämä tietosuojaseloste ei koske näitä linkitettyjä, muiden palveluntarjoajien internetsivuja.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Kun vierailet internetsivuillamme, palvelimemme tallentavat automaattisesti mm. seuraavat vierailuasi koskevat tiedot: käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmät, minkä internetsivun kautta tulit sivuillemme, millä internetsivuillamme vierailet, vierailusi ajankohdan ja keston sekä turvallisuussyistä – esimerkiksi internetsivuihimme kohdistuvien hyökkäysten tunnistamiseksi ja seitsemän päivän ajaksi – tietokoneesi IP-osoitteen, jonka internetpalveluntarjoajasi on sinulle osoittanut. IP-osoitetta lukuun ottamatta tallennamme henkilötietojasi vain silloin, kun vapaaehtoisesti annat ne meille, esimerkiksi rekisteröitymisen, kyselyn, kilpailun tai sopimuksen tekemisen yhteydessä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus sekä tietojen luovuttaminen

Daimler käyttää henkilötietojasi ainoastaan internetsivujen tekniseen hallintaan, asiakastietojen hallintaan, tuotekyselyihin ja markkinointiin ja kussakin tilanteessa vain tarpeellisessa laajuudessaan.

Henkilötietoja voidaan erityistapauksissa luovuttaa valtion laitoksille ja viranomaisille vain pakottavan kansallisen lainsäädännön puitteissa. Henkilöstömme, edustajamme ja jälleenmyyjämme olemme sitouttaneet luottamuksellisuuteen.

Henkilötietojen luovuttamisen vapaaehtoisuus

Haluaisimme käyttää tietojasi voidaksemme informoida sinua tuotteistamme ja palveluistamme ja tarvittaessa esittää niitä koskevia kysymyksiä. Luonnollisesti tietojen antaminen on täysin vapaaehtoista. Mikäli haluat myöhemmin kieltää antamiesi tietojen käytön, voit milloin tahansa ilmoittaa tästä meille. Lisätietoja löytyy internetsivuiltamme.

Uutiskirje

Internetsivuillamme saattaa olla mahdollisuus tilata uutiskirjeitä. Uutiskirjeeseen tilauksen yhteydessä annettuja tietoja käytetään, mikäli et hyväksy niiden muuta käyttöä, ainoastaan uutiskirjeen lähettämiseen. Voit milloin tahansa lopettaa tilauksen uutiskirjeeseen sisältyvän tilauksen lopettamismahdollisuuden kautta.

Central Daimler access service

Daimler AG:n keskeisen käyttöoikeuspalvelun avulla voit kirjautua kaikille tähän palveluun kuuluville, Daimler-konsernin ja sen edustamien merkkien internetsivuille ja kaikkiin niiden sovelluksiin. Daimler AG:n keskeisen käyttöoikeuspalvelun käyttöehdot löytyvät seuraavasta linkistä:

Central Daimler AG access service -käyttöehdot

Sosiaalisen median painikkeet

Mercedes-Benz käyttää sosiaalisen median kuten Facebookin, Twitterin ja Google+:n painikkeita.

Kun vierailet internetsivuillamme, ovat nämä painikkeet oletusasetuksena kytketty pois toiminnasta. Ne eivät siis välitä mitään tietoja muihin sosiaalisiin median palveluihin ilman omaa aktiivista toimintaasi. Ennen kuin voit käyttää näitä painikkeita, ne täytyy aktivoida klikkaamalla. Painike säilyy aktiivisena niin kauan, kunnes jälleen kytket sen pois toiminnasta tai kunnes poistat evästeesi. Lisätietoja löydät evästeisiin liittyvistä huomautuksista.

Evästeet

Aktivoinnin jälkeen kyseisen sosiaalisen median palvelimeen muodostuu suora yhteys. Sosiaalisen median palvelu välittää tämän jälkeen painikkeen sisällön suoraan selaimeesi, joka yhdistää sisällön internetsivuun.

Painikkeen aktivoinnin jälkeen kyseinen palvelu voi jo kerätä tietoja, riippumatta siitä, käytätkö painiketta. Kun olet kirjautunut sosiaaliseen median palveluun, se pystyy yhdistämään vierailusi näillä internetsivuilla käyttäjätilisi yhteyteen. Sosiaalinen media ei pysty yhdistämään vierailua muilla Daimlerin internetsivuilla sinuun, ennen kuin olet aktivoinut myös siellä kyseisen painikkeen.

Jos olet jonkin sosiaalisen median jäsen etkä halua, että se pystyy yhdistämään internetsivuillamme vieraillessasi kerättyjä tietoja tallennettuihin jäsentietoihisi, sinun täytyy kirjautua kyseisestä sosiaalisesta median palvelusta ulos ennen kuin aktivoit painikkeen.

Me emme voi vaikuttaa sellaisten tietojen laajuuteen, jotka sosiaaliset mediat keräävät painikkeiden avulla. Sosiaalisten verkostojen harjoittaman tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen muunlainen käsittely ja käyttö sekä yksityisyyttäsi suojaavat oikeudet ja erilaiset asetusmahdollisuudet selviävät kunkin sosiaalisen median tietosuojahuomautuksista.

Evästeet

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja niiden toiminnoista löydät evästeisiin liittyvistä huomautuksista.

Evästeet

Kävijäseuranta

Käytämme Adoben Omniture -tuotteita internetsivuillamme vierailevien käyttäjien mieltymysten ja erityisen suosittujen alueiden tunnistamiseen. Evästeiden avulla voimme sovittaa internetsivujemme sisällön tarkemmin tarpeisiisi ja siten parantaa palveluitamme.

Jos et halua, että Daimler kerää tietoja vierailustasi ja analysoi niitä, voit milloin tahansa estää sen (Opt-Out).

Jotta tämä esto pystytään teknisesti toteuttamaan, selaimessasi otetaan käyttöön Opt-Out-eväste. Tätä evästettä käytetään yksinomaan tietojenkäytön eston yhdistämiseen sinuun. Ota huomioon, että Opt-Out-eväste voi teknisistä syistä toimia vain sillä selaimella, jolla se otettiin käyttöön. Jos poistat evästeet tai käytät toista selainta tai päätelaitetta, Opt-Out-eväste on otettava käyttöön uudelleen.

Klikkaa tästä ottaaksesi Opt-Out-evästeen käyttöön.

Turvallisuus

Daimler AG huolehtii kaikista tarkoituksenmukaisista teknisistä ja organisatorisista turvallisuustoimenpiteistä henkilötietojen suojaamiseksi, asiattomalta pääsyltä tietoihin ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä taikka muulta laittomalta käsittelyltä. Turvallisuustoimenpiteitämme parannetaan jatkuvasti vastaamaan teknologista kehitystä.

Tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen

Pyynnöstäsi Daimler tai Daimlerin edustaja viipymättä ilmoittaa sinulle kirjallisesti ja voimassa olevan lain mukaisesti, onko henkilötietojasi rekisterissämme ja mitkä henkilötiedot sinusta olemme tallentaneet. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden itse nähdä tiedot ja tarvittaessa poistaa ne tai muuttaa niitä. Jos tietojen oikeellisuutta ja ajankohtaisuutta koskevista toimenpiteistämme huolimatta vääriä tietoja on tallentunut, korjaamme ne pyynnöstäsi välittömästi. 

Henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kysymyksissä voit kääntyä konsernimme tietosuojavastaavan puoleen, joka tiimeineen on käytettävissäsi myös koskien kyselyitä, aloitteita ja valituksia.

Konsernin tietosuojavastaava

Dr. Joachim Riess
Daimler AG
HPC 0518
70546 Stuttgart, Germany

Daimler käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.