Otkrij više

Odrasti.

Molimo vas da okrenete telefon u portret prikaz.

Koji model želiš voziti?

Sjedni za upravljač i otkrij koji Mercedes-Benz ti odgovara najbolje.

Usporedba naših kompaktnih vozila.

Usporedi naša kompaktna vozila i otkrij koji model najbolje zadovoljava tvoje potrebe.

Dizajn
Sportski karakter
Prostranost
Udobnost
Sigurnost
9 10 7 8 10
8 7 10 10 10
10 10 7 8 10
10 9 9 9 10
9 8 8 9 10

Distributer/Pravne napomene

Star Import d.o.o.

Kovinska 5
10090 Zagreb
Tel.: (+385) 1 / 43 56 600
Fax: (+385) 1 / 43 56 683

OIB: 78312279901
MBS: 080862555

Temeljni kapital:
11.250.000,00 kuna uplaćen u cijelosti

Broj računa:
Splitska banka, Split
HR2023300031152913601

Ovlaštene osobe za zastupanje:
Igor Geršak, direktor
Werner Stoessel, direktor
Siniša Čulin, prokurist
Gordan Vrdoljak, prokurist

Star Import društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu.

 

Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja

Daimler AG i Star Import d.o.o. cijene Vašu zainteresiranost za naše proizvode i Vaš posjet ovoj internetskoj stranici. Pristupom ovoj internetskoj stranici potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja internetske stranice, kao i na njihove pravne učinke.

Podaci o proizvodima i uslugama

Svi podaci o proizvodima i uslugama objavljeni na ovoj internetskoj stranici isključivo su informativne prirode. Star Import d.o.o. s velikom će pozornošću održavati ovu internetsku stranicu funkcionalnom, kako bi sve objavljene informacije bile što preciznije, potpunije i pouzdanije, ali nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranice, niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Podaci objavljeni na ovoj internetskoj stranici ne smiju se koristiti niti smatrati zamjenom za podatke koje možete dobiti na našim prodajno/servisnim mjestima ili prodajno/servisnim mjestima naših ugovornih partnera te nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju, već poziv na davanje ponude od strane posjetitelja ove internetske stranice kao potencijalnog kupca. Prije poduzimanja bilo kakvih aktivnosti koje bi se temeljile na podacima ove internetske stranice, potrebno je prethodno provjeriti točnost objavljenih podataka u našim maloprodajnim salonima ili servisnim centrima.

Cijene sadržane na ovim internetskim stranicama preračunavaju se iz eura u kune po tečaju 1 Eur = 7,65 kn. Cijene nisu obvezujuće, preporučene cijene uključuju PDV i trošarinu te su aktualne u trenutku objavljivanja, a podliježu promjeni bez obavijesti. Star Import d.o.o. upućuje posjetitelje ove internetske stranice da se radi konačnog izračuna cijene vozila ili usluga obrate izravno maloprodajnim salonima Star Importa ili njegovih ugovornih partnera.

Prava intelektualnog vlasništva

Cjelokupan sadržaj ove internetske stranice predstavlja intelektualno vlasništvo Star Importa d.o.o. i/ili je ustupljen Star Importu, a u vlasništvu je trećih osoba. Star Import d.o.o. ima pravo kreiranja i uređivanja sadržaja ove internetske stranice. Korištenje podataka, tekstova, crteža ili slika dopušteno je samo za osobne, nekomercijalne potrebe posjetitelja ove internetske stranice. Izričito je zabranjeno reproduciranje, mijenjanje, kopiranje ili distribuiranje bilo kojeg podatka s ove internetske stranice, bez prethodnog pisanog odobrenja Star Importa d.o.o.

Pravo promjene sadržaja

Star Import d.o.o. zadržava pravo promjene sadržaja ove internetske stranice u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja ove internetske stranice mjerodavno je hrvatsko pravo, a za sve eventualne sporove koji mogu proizaći kao rezultat korištenja ovih internetskih stranica nadležni su isključivo hrvatski sudovi.

Star Import d.o.o.

Daimler upotrebljava kolačiće i slične tehnologije, primjerice HTML5 web-spremište i lokalne zajedničke objekte (u nastavku teksta „kolačići”), za bilježenje korisničkih postavki i optimiziranje dizajna web-mjesta. Olakšavaju navigaciju i poboljšavaju iskustva korisnika web-mjesta.

Kolačići su male datoteke koje se spremaju na vaš krajnji uređaj. Mogu se upotrijebiti kako bi se utvrdilo je li se vaš krajnji uređaj u prošlosti već povezivao s našom stranicom. Utvrđuje se samo kolačić na vašem krajnjem uređaju. Osobni podaci mogu se spremati u kolačiću samo ako ste prethodno pristali na to ili ako je to nužno iz tehničkih razloga, primjerice radi omogućivanja sigurne prijave.

Posjećivanjem našeg web-mjesta pristajete na uporabu i spremanje kolačića na vašem krajnjem uređaju. Našem web-mjestu možete pristupiti i bez kolačića. Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. Spremanje kolačića na vašem uređaju možete onemogućiti tako da u pregledniku onemogućite primanje kolačića. Kolačiće u bilo kojem trenutku možete izbrisati s uređaja. Detaljne upute o ovom postupku možete pronaći u priručniku za rad preglednika ili krajnjeg uređaja. Ostale informacije o deaktiviranju lokalnih zajedničkih objekata potražite ovdje:

Informacije o deaktiviranju lokalnih zajedničkih objekata

Ako odlučite da ne želite primati kolačiće, neke od usluga na našem web-mjestu možda neće biti potpuno raspoložive.

Kolačiće dijelimo kako slijedi:

Osnovni kolačići (tip 1)
Ovi su kolačići nužni za web-mjesta i ispravan rad njihovih značajki. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Funkcionalni kolačići (tip 2)
Ovi nam kolačići omogućuju unapređivanje iskustva uporabe i performansi web-mjesta, kao i rad različitih značajki. Funkcionalni kolačići spremaju, primjerice, postavke jezika.

Kolačići performansi (tip 3)
Ovi kolačići prikupljaju informacije kako upotrebljavate web-mjesta. Kolačići performansi pomažu nam, primjerice, utvrditi posebno popularna područja našeg web-mjesta. Na taj način možemo sadržaj web-mjesta prilagođavati posebnim potrebama korisnika i tako unaprijediti sadržaj koji vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Ostali detalji o načinu prikupljanja i analiziranja informacija navedeni su u odjeljku „Analiza podataka o korištenju”.

Kolačići treće strane (tip 4)
Ove kolačiće instalira treća strana, primjerice društvene mreže. Njihova je glavna svrha integracija sadržaja s društvenih medija na našu stranicu, primjerice dodataka za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama. Informacije o načinu korištenja društvenim mrežama navedene su u odjeljku „Dodaci za dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama” u izjavi o privatnosti.

Pravne napomene

Na našem web-mjestu upotrebljavamo ove kolačiće:

 

Naziv kolačićaOpis Vrsta kolačića

bandwidth

Ovaj kolačić sprema band width vaše internet konekcije kako bi optimizirao dobavljanje sadržaja.

Tip 1

locale

Ovaj kolačić sprema kod zemlje iz koje se pristupa web stranici. Ova informacija na omogućuje da vam automatski prikažemo lokalizirani sadržaj.

Tip 1

PHPSESSID

Ovaj kolačić dodjeljuje anonimni ID (ID sesije) vašem uređaju za vrijeme trajanja vašeg posjeta kako bi bolje organizirali sve upite koje očekujemo s web stranice prema poslužitelju i objedunjujemo ih u sesiju.

Tip 1

c_disclaimer

Ovaj kolačić nam govori da ste prihvatili upotrebu kolačića na našoj web stranici. Postavlja se nakon što zatvorite prozor "Upotreba kolačića".

Tip 2

search_suggest, search_term, search_nba_ref

Ovi kolačići spremaju informacije vezane za korištenje pretrage, a u svrhu poboljšanja rezultata traženja, odnosno kvalitetnije pretrage.

Tip 2

show_infobox

Ovaj kolačić onemogućava konstantno otvaranje poruke Dobrodošlice na našoj početnoj stranici.

Tip 2

s_cc, s_cpc, s_fid, s_fv, s_prop52, s_ria, s_resort, s_tracking_resort, s_sq, s_tracking_belt, s_vi

Ovi kolačići spremaju informaciju o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu, a u svrhu konstantnog poboljšavanja web stranicu u vašem interesu.

Tip 3

psyma_participation

Kako bi poboljšali našu web stranicu, provodimo redovite online ankete o kvaliteti sadržaja na našim stranicama i informacijama koje pružamo. Ovaj kolačić prikazuje da li je korisnik prihvatio ili odbio poziv na online anketiranje..

Tip 3

ACTIVITY, GEUP, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, HSID, APISID, LOGIN_INFO, SID, SSID

Kolačići se postavljaju od strane Youtube-a i Google-a svaki put kada pogledate video na ovoj web stranici. Za više informacija o ovim kolačićima, njihovoj potrebi i svrsi molimo pročitajte na: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Tip 3

Analiza podataka o uporabi
Kolačiće upotrebljavamo za praćenje korisničkih postavki posjetitelja te za utvrđivanje osobito popularnih područja našeg web-mjesta. Na taj način možemo prilagođavati sadržaj web-mjesta posebnim potrebama korisnika i tako unaprijediti sadržaj koji vam nudimo.

Za statističke se analize tvrtka Daimler koristi proizvodima Adobe Omniture.

Ako ne želite da tvrtka Daimler prikuplja i analizira statističke podatke u vezi s vašim posjetom stranici, u svakom trenutku možete zatražiti da se vaši podaci ne upotrebljavaju u te svrhe.

Stoga je iz tehničkih razloga potrebno instalirati dodatak za isključivanje kolačića u vašem pregledniku. Ovaj kolačić upućuje na to da ste odlučili isključiti kolačiće. Imajte na umu da će se iz tehničkih razloga dodatak za isključivanje kolačića primijeniti samo na preglednik s kojeg ste zatražili izmjenu. Izbrišete li kolačiće u svojem pregledniku ili se koristite drugim uređajem ili preglednik

Klikni ovdje za postupak deaktivacije kolačića.

Daimler je zahvalan na vašem interesu za njegove proizvode i posjetu ovom web-mjestu. Vaša nam je privatnost važna te želimo da se na našem web-mjestu osjećate ugodno. Zaštita vaše privatnosti pri obradi vaših osobnih podataka od iznimnog nam je interesa te u našem poslovanju tome pridajemo posebnu pozornost. Osobne podatke prikupljene tijekom posjeta našim web-mjestima obrađujemo u skladu s pravnim odredbama važećima za sve zemlje u kojima se održavaju web-mjesta. Naša politika o zaštiti podataka temelji se također i na politici o zaštiti podataka koja se primjenjuje na Daimler.

Daimlerova politika o žaštiti podataka

Daimler websites may include links to other websites which are not covered by this privacy statement.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kao standardne pojedinosti vašeg preglednika i operativnog sustava, naš internetski server pri vašem posjetu našem web-mjestu pohranjuje internetsku stranicu s koje ste posjetili naše web-mjesto, naše internetske stranice koje ste posjetili te, iz sigurnosnih razloga, npr. da bi se utvrdili napadi na naše internetske stranice, IP adresu koju vam je dodijelio vaš internetski pružatelj usluga; ta je IP adresa pohranjena sljedećih sedam dana. Uz iznimku IP adrese, osobni se podaci pohranjuju samo ako ih odlučite podnijeti, npr. tijekom prijave, u anketi, u natjecanju ili kako biste omogućili provođenje ugovora.

Uporaba i prosljeđivanje osobnih podataka i ograničenje uporabe

Daimler upotrebljava vaše osobne podatke samo onoliko koliko je potrebno za potrebe tehničke administracije internetskih stranica, upravljanja odnosa s kupcima, anketa o proizvodima i marketinga.

Osobni se podaci šalju državnim organizacijama i vlastima samo unutar opsega obveznih državnih zakonodavnih odredbi. Naši zaposlenici, agencije i zastupništva pod obvezom su čuvanja tajne.

Izbor

Željeli bismo upotrijebiti vaše podatke kako bismo vas obavijestili o proizvodima i uslugama te, ako je moguće, ispitati vas o njima. Naravno, u tome sudjelujete dobrovoljno. Ako ne želite biti uključeni u to, o tome nas možete obavijestiti u bilo kojem trenutku kako bismo u skladu s time isključili vaše podatke. Dodatne podatke o tome možete pronaći na odgovarajućim internetskim stranicama.

Newsletteri

Preko naših internetskih stranica možete se pretplatiti na newslettere. Podaci pruženi tijekom registracije za newsletter upotrijebit će se samo u svrhu slanja newslettera ako niste dali pristanak za druge uporabe. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku pomoću opcije za otkazivanje pretplate koja je ponuđena u newsletteru.

Centralizirani pristup Daimlerovim uslugama

Centralizirani pristup Daimlerovim uslugama omogućuje vam izradu jedinstvenoga korisničkog računa kako biste se prijavili na sve internetske stranice i aplikacije grupe Daimler i njezinih brandova koji su ponuđeni preko te usluge. Kliknite na sljedeću poveznicu kako biste pročitali uvjete uporabe središnje usluge za pristup grupe Daimler AG:

Uvjeti uporabe za centralizirani pristup uslugama Daimler AG grupe

Dodaci za društvene mreže

Daimler upotrebljava takozvane dodatke za društvene mreže („gumbe”) kao što su Facebook, Google+ i Twitter.

Prilikom posjeta internetskim stranicama ovi se gumbi deaktiviraju prema zadanim postavkama, npr. neće poslati nikakve podatke odgovarajućim društvenim mrežama ako to sami ne odaberete. Da biste se mogli koristiti tim gumbima, morate ih aktivirati klikom na njih. Aktivni su sve dok ih ponovno ne deaktivirate ili izbrišete svoje kolačiće (vidi poglavlje „Kolačići”).

Kolačići

Nakon njihove aktivacije uspostavljena je izravna poveznica na server odgovarajuće društvene mreže. Sadržaji gumba zatim se prenose s društvene mreže izravno u vaš preglednik te se njime uključuju u internetske stranice.

Nakon aktivacije gumba društvena mreža može vratiti podatke neovisno o tome koristite li se gumbom. Ako ste prijavljeni na društvenoj mreži, mreža vaš posjet internetskim stranicama može dodijeliti vašem korisničkom računu. Društvena mreža ne može dodijeliti posjet drugim Daimlerovim internetskim stranicama osim ako, i sve dok, ondje također ne aktivirate određeni gumb.

Ako ste član društvene mreže i ne želite da podatke dobivene od vašeg posjeta našim internetskim stranicama sjedini s podacima vašeg profila, morate se odjaviti s dotične društvene mreže prije aktivacije gumba.

Mi nemamo nikakav utjecaj na opseg podataka koje društvene mreže prikupljaju preko svojih gumba. Politike društvenih mreža o uporabi podataka pružaju informacije o svrsi i opsegu podataka koje prikupljaju, o tome kako se ti podaci obrađuju i upotrebljavaju, o pravima koja su vam dostupna i postavkama kojima se možete koristiti kako biste zaštitili svoja prava.

Kolačići ("cookies")

Informacije o kolačićima koje upotrebljavamo i njihovim značajkama nalaze se u poglavlju „Kolačići”.

Kolačići

Analiza podataka o uporabi web-mjesta

Adobe Omniture upotrebljavamo za praćenje korisničkih postavki posjetitelja te za utvrđivanje osobito popularnih područja našeg web-mjesta. Na taj način možemo prilagođavati sadržaj web-mjesta posebnim potrebama korisnika i tako unaprijediti sadržaj koji vam nudimo.

Ako ne želite da tvrtka Daimler prikuplja i analizira statističke podatke u vezi s vašim posjetom stranici, u svakom trenutku možete zatražiti da se vaši podaci ne upotrebljavaju u te svrhe.


Stoga je iz tehničkih razloga potrebno instalirati dodatak za isključivanje kolačića u vašem pregledniku. Ovaj kolačić upućuje na to da ste odlučili isključiti kolačiće. Imajte na umu da će se iz tehničkih razloga dodatak za isključivanje kolačića primijeniti samo na preglednik s kojeg ste zatražili izmjenu. Izbrišete li kolačiće u svojem pregledniku ili se koristite drugim uređajem ili preglednikom, morat ćete ponovno instalirati dodatak za isključivanje kolačića.

Kliknite ovdje za instalaciju dodatka za isključivanje kolačića.

Sigurnost

Kako bi podatke koje nam pružate, a kojima mi upravljamo, zaštitio od zlouporabe, gubitka, uništenja i pristupa trećih strana, Daimler se koristi tehničkim i organizacijskim sigurnosnim mjerama. Naše sigurnosne mjere stalno se poboljšavaju u skladu s tehnološkim napretkom.

Pravo na informacije

Na vaš zahtjev, Daimler ili predstavnik koji je odgovoran za vas poslat će vam što prije, i u skladu s primjenjivim zakonom, pismenu obavijest o tome jesmo li pohranili vaše osobne podatke te o kojim je podacima riječ. Ako ste registrirani kao korisnik, također vam omogućujemo da sami pregledavate podatke te, ako je moguće, brišete ih ili izmjenjujete. Ako su unatoč našim nastojanjima da osiguramo točne i ažurirane podatke pohranjene netočne informacije, ispravit ćemo ih na vaš zahtjev.

Imate li ikakvih pitanja o obradi svojih osobnih podataka, možete nam se obratiti na email: marketing@starimport.hr

Da bi osigurali najbolje moguće korisničko iskustvo Daimler na ovoj web stranici koristi kolačiće. Nastavkom korištenja ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.