* A megadott adatok a 'PKW-EnVKV' német szabályozás alapján kerültek meghatározásra és kizárólag a német piacra érvényesek. Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és a hivatalos fajlagos CO2-kibocsátásáról további információk a „Kézikönyv az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához és CO2-kibocsátásához“ c. kiadványban találhatók, amely valamennyi értékesítési ponton, és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de) térítésmentesen beszerezhető. www.dat.de.

 

**  A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434), valamint bérleti szolgáltatást nyújthat a De Lage Landen Leasing Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-665251). A szolgáltató nevében a kereskedők járhatnak el. A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járnak el. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza, a teljesség igénye nélkül. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja.

Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez.

A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zárt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 56.600 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.403.000 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 5,21%. Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 4,84% kamatfelár, azaz 4,99%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges.

Az ajánlat 2017.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Ideje felnőni. Légy jó szülő!

Pontosan azt tette egész életében, amit mások elvártak tőle. Mi történik ha ez már többé nem elég? Egy irodai szerencsétlenség és egy kétségbeesett hívás az elhidegült fia után, Tomas konzervatív valósága a feje tetejére áll.

A B-osztály

A B-osztály egy kompakt, sportos egyterű, dinamikus megjelenéssel, letisztult vonalvezetéssel, kiemelkedő kényelemmel és tágas utastérrel. Számos asszisztensrendszer figyel mindenre, ami az előtted áll az út során.

A B-osztály
Havi fizetendő (60X)
94.981,- Ft-tól**
(B 160) Az ajánlathoz

Nézd meg közelebbről!

A B-osztályt a részletek teszik a tökéletes választásnak felnőtt életedhez. Fedezz fel néhány újdonságot és képzeld el a lehetőségeket!

A tágas Sports Tourer.
A tágas Sports Tourer.
Az AMG Line kivitel kétcsöves kipufogórendszerrel
Az AMG Line kivitel kétcsöves kipufogórendszerrel
Többszínű Ambient megvilágítás.
Többszínű Ambient megvilágítás.
Nagyteljesítményű LED fényszórók.
Nagyteljesítményű LED fényszórók.
Aktív fékasszisztens
Aktív fékasszisztens
KEYLESS-GO.
KEYLESS-GO.
EASY-VARIO-PLUS csomagtérrendező rendszer.
EASY-VARIO-PLUS csomagtérrendező rendszer.
4MATIC összkerékhajtás.
4MATIC összkerékhajtás.

Vedd át az irányítást!

Éld át a B-osztály izgalmát!

Tesztvezetés egyeztetése

Összehasonlítás.

Egy új autó kiválasztása kétségtelenül nehéz feladat. Éppen ezért összeszedtük neked a számodra legfontosabb kritériumokat.

Összehasonlítás

A tágas Sports Tourer.

Dinamikus kialakítású első lökhárító, részletgazdag fényszórók, lágy vonalvezetés és letisztult formaterv – a B-osztály sportos külseje rendkívül tágas utasteret rejt. Komfortos, praktikus és minden porcikájában Mercedes-Benz.

Az AMG Line kivitel kétcsöves kipufogórendszerrel.

Az AMG Line kivitel különösen sportos hangulatot kölcsönöz a B-osztálynak: az alul lecsapott karimájú sportkormány és a szálcsiszolt rozsdamentes acél pedálok tökéletesen beleillenek ebbe az összképbe, amit a szénszál hatású díszbetétek, a perforált első féktárcsák, továbbá az egyedi AMG első és hátsó kötények tesznek teljessé.

Többszínű Ambient megvilágítás.

Annak érdekében, hogy a B-osztály utastere még otthonosabb legyen, az extraként elérhető hangulatvilágítás kellemes megvilágítással látja el az utasteret. A megvilágítás ízlés szerint személyre szabható, hiszen többféle intenzitás és 12 szín közül lehet válogatni.

Nagyteljesítményű LED fényszórók.

A nagyteljesítményű LED fényszórók még jobban megvilágítják az utakat, ezáltal biztonságosabbá teszik az utazást. Mindez a kiváló, mégis alacsony energiafogyasztású fényeloszlásnak köszönhető, amely színhőmérséklete a napfényéhez hasonlít. A gépjármű kinyitásakor a “Coming Home” funkció egy rendkívüli, először kék, majd fehérbe hajló fényshow-val üdvözöl. A hátsó lámpák is LED-technológiát kaptak, így amellett, hogy nagyon jól mutatnak, a láthatóságot is növelik.

Aktív fékasszisztens

Az Aktív fékasszisztens a radaralapú követési távolságra való figyelmeztetést szükség szerint fékerő-rásegítéssel, valamint autonóm fékezéssel egészíti ki. Amennyiben a 30-250 km/h közötti sebességtartományban dolgozó rendszer a szükségesnél kisebb követési távolságot észlel az előtted haladó járművek mögött, erre egy figyelmeztető jelzéssel figyelmeztet a műszerfalon, és ha a követési távolság tovább csökken, hangjelzés is elhangzik. Továbbá az Aktív fékasszisztens segít a fékezésben egy lehetséges baleset elkerülése érdekében, és ha a vezető egyáltalán nem reagál, akkor a rendszer akár önállóan is képes fékezést kezdeményezni.

KEYLESS-GO.

A KEYLESS-GO rendszerrel a B-osztály úgy nyitható, indítható és zárható, hogy a kulcsnak közben nem kell a kezedben lennie. Kényelmes és praktikus, különösen akkor, ha tele vannak a kezeid.

EASY-VARIO-PLUS csomagtérrendező rendszer.

Aktív életmódodhoz fontos, hogy az autód jól variálható legyen. A B-osztály, akár 488 literes csomagtere páratlanul nagynak számít a kategóriában. Az extraként elérhető EASY-VARIO-PLUS csomagtérrendező rendszerrel pedig még jobban ki tudod használni az autó képességeit, többek között a hosszirányban csúsztatható hátsó ülések, valamint az előrebillenthető első utasülés-háttámla révén.

4MATIC összkerékhajtás.

A 4MATIC összkerékhajtás minden menethelyzetben jobb tapadást és irányíthatóságot biztosít – különösen csúszós útfelületen. A fejlett, teljesen változtatható nyomatékelosztású rendszer a menetdinamika, a tapadás és a hatékonyság lehető legjobb kombinációját nyújtja. Segítségével a meghajtás csak az első kerekeken keresztül is lehetséges, szükség szerint pedig akár 50:50 százalékos nyomatékelosztás érhető el az első és a hátsó tengely között. Ezáltal esőben, hóban vagy jégen nagyobb menetbiztonság garantált.

A Te döntésed.

Állítsd össze a leginkább hozzád illő B-osztályt, és ülj be a kormánya mögé!

A B-osztály, ahogy megálmodtad.

A B-osztály, ahogy megálmodtad.

Állítsd össze a B-osztályt pontosan úgy, ahogy te szeretnéd! A konfigurátor szabad kezet ad a motor, a szín, valamint a felszereltségek kiválasztásában.

Take the wheel.

Vedd át az irányítást!

Próbáld ki a B-osztályt, és döntsd el, hogy ez a modell lesz-e a következő úti célod kiindulási pontja!

Take a closer look.

Minden információ egy helyen.

Minden fontos információt megtalálsz a B-osztállyal kapcsolatban a prospektusban.

További információ

Nőj fel!

Kérlek, fordítsd telefonodat függőleges helyzetbe!

Melyik modellt tennéd próbára?

Ülj be a kormány mögé, és találd meg a leginkább hozzád illő Mercedes-Benz modellt.

Kompakt modelljeink összehasonlítása.

Hasonlítsd össze kompakt modelljeinket és döntsd el melyikük felel meg a legjobban igényeidnek.

Design
Sportosság
Helykínálat
Kényelem
Biztonság
9 10 7 8 10
8 7 10 10 10
10 10 7 8 10
10 9 9 9 10
9 8 8 9 10

Szolgáltató/Adatvédelem

Mercedes-Benz Hungária Kft.
Budapest
Váci út 96-98.
1133

E-mail: internet-hu@daimler.com

Vezetőség:
Jörg Schmidt
Ügyvezető / Chief Executive Officer

Karl Durocher
Ügyvezető / Chief Financial Officer


Cégjegyzékszám: 01-09-733628
Közösségi adószám: HU13406413

Szerzői jogok

Copyright 2017 Daimler AG. Minden jog fenntartva. A Daimler weboldalain szereplő szövegek, képek, grafikák, hang-, animációs- és videofájlok szerzői jog és szellemi tulajdonvédelem tárgyát képezik. Ezeket tilos kereskedelmi felhasználás vagy terjesztés céljából lemásolni, módosítani és más honlapokra áthelyezni. Néhány Daimler weboldal olyan anyagot is tartalmaz, amely szolgáltatói szerzői jog tárgyát képezi.

Termékek és árak

A jelen oldalon szereplő termékinformációk, illusztrációk és képek a különböző országokban működő Daimler weboldalakon történő generikus felhasználásra készültek. Előfordulhat, hogy egyes információk és/vagy extrák bizonyos országokban nem érhetők el, vagy ezek a helyi piaci kereslet vagy ezen országok hatósági ellenőrzéseinek kielégítése érdekében csak különböző specifikációkban vagy konfigurációkban állnak rendelkezésre. Minden ár ajánlott kiskereskedelmi ár. Az árak a közzétételkori folyó árak, és értesítés nélkül változhatnak.

Védjegyek

A Daimler weboldalain feltüntetett minden védjegy a Daimler védjegyjogainak tárgyát képezi, ez különösen a modellneveket feltüntető táblákra, logókra és emblémákra vonatkozik.

Licencek

A Daimlernek óvnia kell szellemi tulajdonát, szabadalmait, védjegyeit és jogait is. Ezért értesítjük Önöket, hogy a jelen weboldal és az rajta szereplő anyagok nem tekinthetők licencnek a Daimler szellemi tulajdonához.

Előretekintő nyilatkozatok

A weboldalak, a befektetői kapcsolatokra vonatkozó sajtóközlemények, az éves és évközi jelentések, kitekintések, prezentációk, audio- és videofájlok rendezvényekről (élőben vagy felvételről) és az e weboldalon szereplő egyéb dokumentumok előretekintő nyilatkozatokat is tartalmaznak, amelyek a vezetőség jelenlegi véleményét tükrözik jövőbeli eseményekkel kapcsolatban. A "várható", "feltételezhető", "úgy hisszük", "becslésünk szerint", "várakozásunk szerint", "szándékozunk", "előfordulhat", "tervezzük", "előrevetítjük" "kellene", és a hasonló kifejezések jelzik az előretekintő nyilatkozatokat. E nyilatkozatok ki vannak téve a kockázatoknak és bizonytalanságoknak, ideértve pl. az európai vagy észak-amerikai gazdasági hanyatlást; a valutaárfolyam-változásokat, a kamatlábak és a nyersanyagárak változását; konkurens termékek bevezetését; értékesítési ösztönzőket és a használt gépjárművek viszonteladási árainak csökkenését. Amennyiben ezek vagy az egyéb kockázatok/bizonytalanságok bármelyike előfordul (amelyek közül egyeseket a "kockázatjelentés" címszó alatt ismertetünk a Daimler legújabb éves jelentésében, és a "kockázati tényezők" címszó alatt a Daimler 20-F űrlapon az Értékpapír- és Tőzsdebizottsághoz benyújtott legújabb éves jelentésben), vagy ha e nyilatkozatok alapjául szolgáló feltevések nem helytállónak, akkor a tényleges eredmények eltérhetnek attól, amit a nyilatkozatokban közöltünk vagy érzékeltettünk. Ezért nem vállalunk kötelezettséget az előretekintő nyilatkozat naprakésszé tételére, az csak azon időpontra vonatkoztatható, amikor készült.

A jelen weboldal linkeket tartalmaz olyan honlapokhoz, melyek nem állnak a Daimler ellenőrzése alatt. A linkekkel kapcsolt honlap tartalmáért nem vállaljuk a felelősséget. A Daimler ezeket a linkeket csak a szórakoztatás kedvéért biztosítja, és a link feltüntetése nem jelenti azt, hogy a Daimler jóváhagyja a linkelt honlapot.

A Daimler a felhasználói preferenciák figyelemmel kísérése és a weboldalak optimális kialakítása érdekében cookie-kat és azokhoz hasonló technológiákat, mint például HTML5 Storage vagy Local Shared Objects, használ (a továbbiakban egységesen a cookie megnevezést alkalmazzuk). Ez lehetővé teszi a navigáció megkönnyítését és a weboldalak felhasználóbarát voltának magas szinten tartását.

A cookie-k kis méretű adatállományok, amelyek az Ön végfelhasználói készülékén tárolódnak. Annak megállapítására használhatók, hogy végfelhasználói készüléke volt-e már kapcsolatban oldalainkkal. Csak a végfelhasználói készülékén lévő cookie kerül azonosításra. Személyes adatok akkor tárolhatók cookie-kban, ha Ön ehhez hozzájárult, vagy ha ez technikai okokból feltétlenül szükséges, például egy védett bejelentkezés lehetővé tétele érdekében.

Ha weboldalunkra látogat, azzal hozzájárul a cookie-k végfelhasználói készülékén történő használatához és tárolásához. Weboldalunkat azonban cookie-k nélkül is felkeresheti. A legtöbb böngésző a cookie-kat automatikusan elfogadja. Ön megakadályozhatja, hogy cookie-k tárolódjanak végfelhasználói készülékén úgy, hogy a böngészője beállításainál kiválasztja a cookie-k engedélyezését tiltó pontot. Végfelhasználói készülékéről bármikor törölheti a már elfogadott cookie-kat. Ehhez olvassa el a böngésző, ill. a végfelhasználói készülék gyártójának használati utasítását. A Local Shared Objects deaktiválásával kapcsolatos további információkat a következő hivatkozáson keresztül érheti el:

A Local Shared Objects deaktiválásával kapcsolatos információk

Ha Ön nem engedélyezi a cookie-kat, tudnia kell, hogy ezzel esetleg korlátozza kínálatunk egyes részeinek működését.

A cookie-k a következő kategóriákba sorolhatók:

Feltétlenül szükséges cookie-k (1. típus)
Ezekre a cookie-kra feltétlenül szükség van ahhoz, hogy a weboldalak és az azokhoz kapcsolódó funkciók az előírásoknak megfelelően működjenek. Ezek nélkül pl. nem biztosítható a gépkocsi-konfigurátor és ehhez hasonló szolgáltatások működése.

Funkció-cookie-k (2. típus)
Ezek a cookie-k a weboldalak kényelmes használatának és teljesítményének javítását, valamint különböző funkciók rendelkezésre bocsátását teszik lehetővé. A funkció-cookie-kban lehet tárolni például a nyelvbeállításokat.

Teljesítmény-cookie-k (3. típus)
Ezek a cookie-k arról gyűjtenek információkat, hogy Ön milyen módon használja a weboldalakat. A teljesítmény-cookie-k például abban vannak segítségünkre, hogy megtaláljuk internetkínálatunk különösen népszerű részeit. Így weboldalaink tartalmát célirányosabban tudjuk hozzáigazítani az Ön igényeihez, ezáltal javítva az Ön számára nyújtott kínálatunkat. Az ezekkel a cookie-kkal gyűjtött információk nem tartalmaznak személyes adatokat. Az információk gyűjtésével és kiértékelésével kapcsolatban „A felhasználási adatok kiértékelése“ című fejezet tartalmaz további információkat.

Harmadik fél által létrehozott cookie-k (4. típus)
Ezeket a cookie-kat harmadik fél, pl. közösségi hálózat, helyezi el. Elsősorban közösségi médiumok tartalmainak, pl. Social Plugin-ok, oldalunkra történő beillesztéséhez kerülnek felhasználásra. Arra vonatkozóan, hogy milyen módon alkalmazzuk a Social Plugin-okat, a Privacy Statements „Social Plugin-ok“ című fejezete tartalmaz információkat.

Privacy statement

Weboldalunkon a következő cookie-kat használjuk:

 

Cookie névLeírásCookie típus

bandwidth

Ez a cookie az internetkapcsolat sávszélességét tárolja az optimális tartalomszolgáltatás érdekében.

1. típus

locale

Ez a cookie a felhasználó által kiválasztott országkódot tárolja annak érdekében, hogy a weboldal-tartalmak a megfelelő nyelven jelenjenek meg.

1. típus

PHPSESSID

Ez a cookie az Ön készülékéhez a látogatása időtartamára anonimizált azonosítókat (folyamat azonosítókat) rendelnek hozzá annak érdekében, hogy több kapcsolódó lekérdezést továbbítson a szerver irányába és folyamatokká alakítsa azokat.

1. típus

c_disclaimer

Ez a cookie jelzi, hogy Ön elfogadta a cookie-k használatát a weboldalon. Az adat eltárolásra kerül, amint Ön bezárta a "A cookie-k használata" felugró ablakot.

2. típus

search_suggest, search_term, search_nba_ref

Ez a cookie az utolsó keresések adataid tárolja (pl. legutoljára keresett szöveg, utolsó keresési javaslat) a keresési találatok javítása érdekében.

2. típus

show_infobox

Ez a cookie megakadályozza a kezdőoldalunkon levő üdvözlő szekvenciák ismételt megjelenítését.

2. típus

s_cc, s_cpc, s_fid, s_fv, s_prop52, s_ria, s_resort, s_tracking_resort, s_sq, s_tracking_belt, s_vi

Ezek a cookie-k arról tárolnak információkat, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalunkat, és így segítséget nyújtanak weboldalunknak a látogatók igényeinek megfelelően történő továbbfejlesztésében.

3. típus

psyma_participation

Weboldalunk tökéletesítése érdekében rendszeresen online kérdéseket teszünk fel az oldalaink minőségére és információtartalmára vonatkozóan. Ez a cookie azt mutatja meg, hogy a felhasználó a kérdések megválaszolását elfogadta-e vagy pedig elutasította.

3. típus

ACTIVITY, GEUP, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, HSID, APISID, LOGIN_INFO, SID, SSID

ouTube és/vagy Google által meghatározott cookie-k az oldalon történő videó(k) megtekintéséhez. További információt a cookie-k típusáról, felhasználásukról és céljukról az alábbi oldalon talál: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

3. típus

A felhasználási adatok kiértékelése

​​​​​​​Azért használunk cookie-kat, hogy figyelemmel kísérhessük, mit részesítenek előnyben látogatóink, és melyek internetkínálatunk különösen népszerű részei. Így internetoldalaink tartalmát célirányosabban tudjuk hozzáigazítani az Ön igényeihez, ezáltal javítva az Ön számára nyújtott kínálatunkat.

Az adatok statisztikai feldolgozásához a Daimler a Daimler Adobe Omniture termékeket használja.
Amennyiben nem szeretné, hogy a Daimler információkat gyűjtsön és elemzést készítsen a weboldalon tett látogatásáról, akkor bármikor élhet a jövőre vonatkozó tiltás lehetőségével (Opt-Out).

Ezen tiltás technikai megvalósításaként a böngészőjében egy Opt-Out cookie kerül elhelyezésre. Ez a cookie kizárólag az Ön tiltásának hozzárendelésére szolgál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Opt-Out cookie műszaki okokból csak arra a böngészőre alkalmazható, amelyből az elfogadásra került. Amennyiben törölni szeretné a cookie-kat vagy más böngészőt, ill. más végfelhasználói készüléket használ, akkor újra el kell végeznie az opt-out folyamatot.

Kattintson ide az Opt-Out-cookie elfogadásához

Örülünk annak, hogy felkereste weboldalunkat, és hogy érdeklődik vállalatunk és termékeink iránt. Komolyan vesszük személyes adatainak védelmét, és szeretnénk, ha biztonságban érezné magát internetes oldalaink böngészése közben. A személyes adatok feldolgozásakor kiemelten kezeljük és üzleti folyamatainknál is szem előtt tartjuk magánszférájának védelmét. A weboldalaink látogatása során lekérdezett személyes adatokat azon ország adatvédelmi jogszabályainak megfelelően dolgozzuk fel, ahol az adatfeldolgozásért felelős részleg székhelye található. Adatvédelmi politikánk ezen túlmenően a Daimlerre érvényes adatvédelmi irányelvhez igazodik.

A Daimler adatvédelmi irányelve

A Daimler weboldalai tartalmazhatnak hivatkozásokat olyan harmadik fél weboldalaira, akire nem terjed ki ezen adatvédelmi nyilatkozat hatálya.

A személyes adatok lekérdezése és feldolgozása

Amikor felkeresi weboldalunkat, webszerverünk alapértelmezett módon többek között eltárolja az Ön által használt böngészőre és operációs rendszerre vonatkozó adatokat, azt a weboldalt, amelyről kiindulva felkeres minket, azokat a weboldalakat, amelyeket nálunk megtekint, látogatásának dátumát, valamint biztonsági okokból, pl. a weboldalaink elleni támadások felismerése érdekében, hét napig azt az IP-címet, amelyet kiutalt Önnek az internetszolgáltatója. Az IP-cím kivételével csak akkor kerül sor személyes adatok tárolására, ha ezeket Ön, például regisztrálás, felmérés, pályázati kiírás keretében, illetve egy szerződés lebonyolítása érdekében közli.

Személyes adatok felhasználása, továbbítása és célhoz kötöttség

A Daimler az Ön személyes adatait a weboldalak műszaki adminisztrációjához, az ügyfélkezeléshez, a termékekkel kapcsolatos felmérésekhez és marketingcélokra mindig csak az ahhoz mindenkor szükséges mértékben használja fel.

A személyes adatok állami intézmények és hatóságok részére történő továbbítására csak az adott országban érvényes jogszabályi felhatalmazás keretében kerül sor. Munkatársainkat, ügynökségeinket és kereskedőinket titoktartásra köteleztük.

Választási lehetőség

Adatait arra szeretnénk felhasználni, hogy tájékoztathassuk Önt termékeinkről és szolgáltatásainkról, és hogy adott esetben megkérdezhessük ezekkel kapcsolatos véleményét. Természetesen az efféle akciókban való részvétel önkéntes, a részvétel a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően történő fel-, és leiratkozási lehetőséggel. Természetesen Ön bármikor közölheti velünk döntését, mi pedig haladéktalanul gondoskodunk adatainak letiltásáról. Erre vonatkozó további tájékoztatást az adott weboldalon talál.

Hírlevél

Weboldalunkon adott esetben fel tud iratkozni a hírlevelekre. A hírlevélre történő feliratkozáskor megadott adatok, amennyiben másképp nem rendelkezik, csak a hírlevél elküldéséhez kerülnek felhasználásra. Az feliratkozás a hírlevélben található leiratkozási lehetőség segítségével bármikor lemondható.

A Daimler AG központi hozzáférés-szolgáltatása

A Daimler AG központi hozzáférés-szolgáltatásának segítségével bejelentkezhet a Daimler-csoport és a hozzá tartozó márkák összes, ehhez a szolgáltatáshoz kapcsolódó weboldalára és alkalmazására. A Daimler AG központi hozzáférés-szolgáltatásának felhasználási feltételei a következő hivatkozáson keresztül hívhatók le:

A Daimler AG központi hozzáférés-szolgáltatásának felhasználási feltételei

Social plugin-ok

A Daimler alkalmazza a közösségi hálózatok, úgymint a Facebook, a Twitter és a Google+ ún. social plugin-jait (a továbbiakban bővítményikonok).

A weboldalunkon történő böngészéskor ezek a bővítményikonok alapértelmezetten ki vannak kapcsolva, azaz az Ön közreműködése nélkül nem küldenek adatokat az adott közösségi hálózatra. A bővítményikonok használata előtt azokat rákattintással kell aktiválnia. A bővítményikon mindaddig aktív marad, amíg újra végre nem hajtja a deaktiválását, vagy el nem végzi a megfelelő cookie-k törlését. A cookie-kra vonatkozóan a cookie-kkal kapcsolatos megjegyzéseinkben talál további információkat.

Cookie-kkal kapcsolatos megjegyzések

Az aktiválást követően közvetlen kapcsolat jön létre az adott közösségi hálózat szerverével. A bővítményikon tartalmát ezt követően a közösségi hálózatok közvetlenül az Ön böngészőjére továbbítják, és ez beépíti azt a weboldalba.

Egy bővítményikon aktiválását követően az adott közösségi hálózat már adatokat tud gyűjteni, függetlenül attól, hogy Ön folytat-e interakciót a bővítményikonnal vagy sem. Ha bejelentkezett egy közösségi hálózatba, akkor ennek a weboldalnak a felkeresése az Ön felhasználói fiókjához kerülhet. Egy közösségi hálózat addig nem rendelheti hozzá az Ön fiókjához más Daimler-weboldalak felkeresését, amíg ott meg nem történik az adott bővítményikon aktiválása.

Ha Ön egy közösségi hálózat tagja és nem szeretné, hogy az a weboldalunk böngészésekor gyűjtött adatokat összekapcsolja a tárolt tagsági adataival, akkor a bővítményikon aktiválása előtt ki kell jelentkeznie az adott közösségi oldalról.

Nincs befolyásunk a közösségi hálózati bővítményikonok segítségével gyűjtött adatok körére. Az adott közösségi hálózat által történő adatgyűjtés céljának és körének, továbbá az adatok további feldolgozásának és felhasználásának, valamint az erre vonatkozó jogosultságoknak és az adatvédelmi beállítási lehetőségeknek az ismertetése az adott közösségi hálózat adatvédelmi nyilatkozatában található.

Cookie-k

Az általunk használt cookie-kra és azok funkcióira vonatkozó információkat a cookie-kkal kapcsolatos megjegyezéseinkben találja.

Cookie-kkal kapcsolatos megjegyzések

A felhasználási adatok kiértékelése.

Annak érdekében, hogy figyelemmel kísérhessük, mit részesítenek előnyben látogatóink, és melyek internetkínálatunk különösen népszerű részei, Adobe Omniture termékeket használunk. Így internetoldalaink tartalmát célirányosabban tudjuk hozzáigazítani az Ön igényeihez, ezáltal javítva az Ön számára nyújtott kínálatunkat.

Amennyiben nem szeretné, hogy a Daimler információkat gyűjtsön és elemzést készítsen a weboldalon tett látogatásáról, akkor bármikor élhet a jövőre vonatkozó tiltás lehetőségével (Opt-Out).

Ezen tiltás technikai megvalósításaként a böngészőjében egy Opt-Out cookie kerül elhelyezésre. Ez a cookie kizárólag az Ön tiltásának hozzárendelésére szolgál. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Opt-Out cookie műszaki okokból csak arra a böngészőre alkalmazható, amelyből az elfogadásra került. Amennyiben törölni szeretné a cookie-kat vagy más böngészőt, ill. más végfelhasználói készüléket használ, akkor újra el kell végeznie az opt-out folyamatot.

Kattintson ide az Opt-Out-cookie elfogadásához

Biztonság

A Daimler műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket alkalmaz annak érdekében, hogy megvédje az általunk kezelt adatait a manipulációkkal, az adatvesztéssel, az adatsérüléssel és az illetéktelen személyek által történő hozzáféréssel szemben. Biztonsági intézkedéseinket a technológiai fejlődésnek megfelelően folyamatosan javítjuk.

Felvilágosítási jog

A Daimler kérésre a lehető leghamarabb, az érvényes jogszabályoknak megfelelően, írásban közli Önnel vagy illetékes képviselőjével, hogy tárolunk-e Önnel kapcsolatos személyes adatokat, és ha igen, melyeket. Ha Ön felhasználóként regisztrálva van, akkor élhet annak lehetőségével is, hogy saját maga megtekintse, és adott esetben törölje vagy megváltoztassa az adatokat. Amennyiben az adatok helyességére és aktualitására irányuló igyekezetünk ellenére hibás információkat tárolnánk, úgy azokat az Ön kérésére kijavítjuk.

Ha kérdése van személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban, konszernünk adatvédelmi megbízottjához fordulhat, aki munkatársaival együtt felvilágosításkérés, javaslatok vagy panasz esetén is rendelkezésre áll.

A konszern adatvédelmi megbízottja:

Dr. Joachim Riess
Daimler AG
HPC 0518
70546 Stuttgart, Germany

A weboldal optimális kialakítása és folyamatos fejlesztése érdekében a Daimler cookie-kat használ. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.