* Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzro a globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k ezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. 

Prerasti okvire in uživaj z družino

Včasih se prijateljstvo spremeni v tišino. Tišino, ki traja osem mesecev. Kaj se zgodi, ko želimo rešiti prijateljstvo in storiti vse, da naši odnosi ponovno oživijo?

Razred A

Razred A ponuja še večji nabor možnosti: dovolj prostora za najboljše prijatelje in multimedijske sisteme, ki vas povežejo s svetom. Zunanji videz kaže pripravljenost na vsako pustolovščino, medtem ko notranjost ponuja udobje in tehnologijo, da lahko vedno vozite varno.

Razred A
Že za
199
na mesec Več o ponudbi

Pozorno poglejte vsako podrobnost

Razred A ponuja veliko zanimivih detajlov za vsakogar, ki ga želi natančneje spoznati. Seveda je najboljše, če vozilo lahko vozite sami. Za zbujanje zanimanja si lahko tukaj ogledate nekaj izpostavljenih lastnosti.

Ustvarjen za življenje in nizko porabo
Ustvarjen za življenje in nizko porabo
Visokozmogljivi žarometi LED
Visokozmogljivi žarometi LED
COMAND Online z 8-palčnim osrednjim prikazovalnikom
COMAND Online z 8-palčnim osrednjim prikazovalnikom
Športni sedeži
Športni sedeži
Večbarvna ambientna osvetlitev
Večbarvna ambientna osvetlitev
Vaš pametni telefon se pridruži potovanju in je uporaben
Vaš pametni telefon se pridruži potovanju in je uporaben
Vsekolesni pogon 4MATIC
Vsekolesni pogon 4MATIC

Prevzemite nadzor

Najbolje bo, da prevzamete nadzor, se usedete za volan in tako sami izkusite razred A.

Dogovorite se za testno vožnjo

Primerjava razreda A

Brez dvoma: novega vozila ni lahko izbrati. Zato smo za vas povzeli najpomembnejše kriterije izbire.

Primerjajte zdaj

Ustvarjen za življenje in nizko porabo

Razred A ima značilno izrazit sprednji in zadnji spodnji ščitnik, ki omogočata neposreden spopad z vetrom. Veter je povsem brez moči proti najnižjemu koeficientu upora v tem segmentu. Vse linije in površine imajo popolno aerodinamično obliko. Poleg tega, da ima odličen videz, zagotavlja tudi nižjo porabo goriva in manj hrupa ob vožnji.

Visokozmogljivi žarometi LED

Opcijski visokozmogljivi žarometi LED poskrbijo za varne noči – s široko porazdelitvijo svetlobe, barvo luči, ki je podobna dnevni svetlobi, in nizko porabo energije. Ko odklenete vozilo, vas pričaka funkcija »domov«.

COMAND Online z 8-palčnim osrednjim prikazovalnikom

Opcijski upravljalni in prikazovalni koncept COMAND Online na enem preprosto dostopnem mestu omogoča navigacijo, telefonijo, predvajanje zvoka in slike ter dostop do interneta. Njegov zaslon je medijski prikazovalnik visoke ločljivosti z diagonalo 20,3 cm.

Športni sedeži

Športni sedeži, oblazinjeni z ročno izdelanim usnjem ARTICO ali mikrovlakni DINAMICA in z rdečimi kontrastnimi okrasnimi šivi, so del opcijske AMG Line in zares pustijo svoj pečat. Že ime pove, da omogočajo športen položaj sedenja.

Večbarvna ambientna osvetlitev

Opcijska ambientna osvetlitev je podaljšek paketa za luči in vidljivost. Zagotavlja prijetno posredno svetlobo, ki daje edinstven občutek dobrega počutja v notranjosti vozila. Za osvetlitev natanko po lastnem okusu lahko izbirate med dvanajstimi različnimi barvami in petimi stopnjami zasenčenosti.

Vaš pametni telefon se pridruži potovanju in je uporaben

Opcijski paket za integracijo pametnega telefona omogoča uporabo sistema Apple CarPlay™ ali Android Auto za prikazovanje vsebin s pametnega telefona na medijskem prikazovalniku natanko tako, kot so prikazane na telefonu. Številne funkcije, vključno z navigacijo, glasbo in novicami, je mogoče upravljati z vgrajenimi krmilnimi elementi v vozilu. To so možnosti, ki jih dandanes moramo imeti!

Vsekolesni pogon 4MATIC

Vsekolesni pogon 4MATIC zagotavlja boljši oprijem in nadzor v vseh voznih situacijah – posebej na spolzkih podlagah. V ta namen sta združeni najboljša kombinacija dinamike, oprijema in učinkovitosti ter popolnoma variabilna razporeditev navora. To omogoča nastavitev vozila na različna razmerja od pogona na izključno zadnja kolesa do razporeditve moči med sprednjo in zadnjo premo v razmerju 50:50. V dežju, ledu in snegu ste tako varnejši za volanom.

Od tu naprej so vajeti v vaših rokah

Konfigurirajte svoj razred A, usedite se za volan ali preberite drobni tisk – sami se odločite o svojem naslednjem koraku.

Razred A po vaši meri

Razred A po vaši meri

Konfigurirajte razred A po lastnih željah. Konfigurator dopušča svobodno izbiro motorja, barve vozila in različic opreme, ki jih želite. 

Prevzemite nadzor

Prevzemite nadzor

Najbolje bo, da prevzamete nadzor, se usedete za volan in tako sami izkusite razred A.

Prejmite vse informacije

Prejmite vse informacije

Dodatne informacije o razredu A, na primer podrobnosti o dodatni opremi, so na voljo na uradni spletni strani. 

Odkrijte več

Prerasti okvire

Obrnite telefon v pokončni položaj

Dogovorite se za testno vožnjo

Sedite za volan in ugotovite, kateri Mercedes-Benz vam najbolj ustreza.

Primerjava naših kompaktnih vozil

Primerjajte naša kompaktna vozila in ugotovite, kateri model najbolje ustreza vam in vašim potrebam.

Dizajn
Športnost
Prostornost
Udobje
Varnost
9 10 7 8 10
8 7 10 10 10
10 10 7 8 10
10 9 9 9 10
9 8 8 9 10

Ponudnik/izjava o zasebnosti

Daimler AG

Mercedesstraße 137
D-70327 Stuttgart
Telefon: +49 7 11 17-0
E-pošta: dialog@daimler.com

Zastopa upravni odbor:
Dieter Zetsche (predsednik), Wolfgang Bernhard, Renata Jungo Brüngger, Ola Källenius, Wilfried Porth, Hubertus Troska, Bodo Uebber, Thomas Weber

Predsednik nadzornega sveta:
Manfred Bischoff

Register družb v Stuttgartu, št. HRB 19360
Identifikacijska številka za prometni davek: DE 81 25 26 315

Avtorske pravice

Avtorske pravice 2003–2015 ima družba Daimler AG. Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, grafike, zvočne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke in njihova ureditev na spletnih straneh družbe Daimler AG so predmet avtorskih pravic in varstva druge intelektualne lastnine. Ti predmeti se ne smejo kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo niti se ne smejo spreminjati ali objavljati na drugih straneh. Nekatere spletne strani Daimler AG vsebujejo tudi gradivo, ki je predmet avtorskih pravic njihovih izvajalcev.

Različice izdelkov

Nekatere informacije o izdelkih, ilustracije in slike na tej spletni strani so lahko pripravljene za splošno rabo na spletnih straneh družbe Daimler AG, ki se vzdržujejo v različnih državah po svetu. Zato nekatere informacije in/ali oprema niso na voljo v nekaterih državah ali so zaradi potreb lokalnega trga ali uredb v teh državah morda na voljo samo z drugimi specifikacijami ali konfiguracijami.

Če vas zanima določen model vozila, zaključna barva, dodatna oprema ali dodatek, prikazan na spletni strani, in niste prepričani o njegovi lokalni razpoložljivosti ali specifikacijah, se za več podrobnih informacij obrnite na družbo Daimler AG in/ali lokalnega pooblaščenega trgovca tega izdelka.

Cene

Vse navedene cene so priporočene maloprodajne cene. Cene so odvisne od časa objave in se lahko brez predhodnega obvestila spremenijo.

Blagovne znamke

Če ni navedeno drugače, so vse blagovne znamke, prikazane na spletnih straneh Daimler AG, predmet zaščitenih blagovnih znamk Daimler AG, to velja zlasti za imena modelov ter logotipe in znake podjetja.

Brez dovoljenj

Daimler AG je ustvaril inovativno in informativno spletno stran. Upamo, da boste nad tem ustvarjalnim naporom tako navdušeni, kot smo mi. Vendar morate hkrati razumeti, da mora Daimler AG ščititi svojo intelektualno lastnino, vključno s patenti, blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami. V skladu s tem vas obveščamo, da niti ta spletna stran niti katerikoli material, ki ga vsebuje, nikomur na noben način ne podeljuje ali odobri dovoljenja za intelektualno lastnino Daimler AG.

Previdnost pri napovednih izjavah

Spletne strani, objave o naložbenih odnosih, letna in vmesna poročila, izgledi, predstavitve, zvočne in video datoteke dogodkov (v živo ali posnetki) in drugi dokumenti na tej spletni strani med drugim vključujejo tudi napovedne izjave, ki odražajo aktualne poglede uprave na prihodnje dogodke. Napovedne izjave je mogoče prepoznati po besedah, kot so »napovedujemo«, »predvidevamo«, »verjamemo«, »ocenjujemo«, »nameravamo«, »bi lahko«, »pričakujemo«, »načrtujemo«, »bi morali« in podobno. Tovrstne izjave so podvržene tveganju in negotovostim, kar med drugim vključuje: recesijo v Evropi in Severni Ameriki; spremembe deviznih tečajev, obrestnih mer in cen surovin; vstop konkurenčnih proizvodov na trg; večje prodajne pobude; uspešno uvedbo novega poslovnega modela za smart; in padec cen rabljenih vozil. Če se katero izmed teh ali drugih tveganj in negotovosti uresniči (nekateri so opisani pod naslovom "Poročilo o tveganjih" v najnovejšem letnem poročilu družbe Daimler AG in pod naslovom "Dejavniki tveganja" v najnovejšem letnem poročilu družbe AG na obrazcu 20-F, ki je vložen pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo) ali če se predpostavke teh izjav izkažejo za netočne, so lahko dejanski rezultati materialno različni od tistih, ki so navedeni ali nakazani v teh izjavah. Napovednih izjav ne nameravamo posodobiti in tega nismo dolžni storiti, saj so osnovane izključno na okoliščinah na dan objave.

Spletna stran vsebuje povezave na zunanje strani, nad katerimi družba Daimler AG nima nadzora. Tako ne odgovarjamo za vsebine na povezanih spletnih straneh. Daimler AG ponuja te povezave samo kot dodatek, povezave pa ne pomenijo prenosa pravic iz povezane strani.

Daimler uporablja piškotke in podobne tehnologije, kot so spletni pomnilnik HTML5 in lokalni skupni predmeti (v nadaljevanju vse "piškotki"), za beleženje preferenc uporabnikov in optimizacijo oblike svojih spletnih strani. Lajšajo navigacijo in izboljšujejo obisk spletne strani.

Piškotki so majhne datoteke, ki so shranjene na vaši napravi. Lahko se uporabijo za ugotavljanje, ali je v preteklosti prišlo do kakšnega stika med nami in vašo napravo. Prepozna se le piškotek na vaši napravi. Osebni podatki se lahko shranijo v piškotke samo z vašo odobritvijo ali če obstajajo tehnični razlogi, npr. za varno prijavo.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo in hrambo piškotkov na vaši napravi. Seveda si lahko našo spletno stran ogledate tudi brez piškotkov. Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Shranjevanje piškotkov na vaši napravi lahko preprečite tako, da brskalnik nastavite, da ne sprejema piškotkov. Shranjene piškotke lahko s svoje naprave vedno izbrišete. Natančna navodila za brisanje piškotkov so na voljo v priročniku za vaš brskalnik ali napravo. Nadaljnje informacije o izklopu lokalnih skupnih predmetov so na voljo na spodnji povezavi:

Informacije o izklopu lokalnih skupnih predmetov

Če se odločite, da piškotkov ne sprejmete, to lahko povzroči zmanjšano razpoložljivost storitev, ki jih ponuja naša spletna stran.

Piškotke delimo na:

Osnovni piškotki (tip 1)
Ti piškotki so bistveni za pravilno delovanje spletne strani in njenih elementov. Brez teh piškotkov so lahko storitve, kot je konfigurator vozila, onemogočene.

Funkcionalni piškotki (tip 2)
Ti piškotki nam omogočajo, da izboljšamo uporabnost in delovanje spletnih strani ter ponujamo različne elemente. Funkcionalni piškotki lahko na primer shranijo nastavitve jezika.

Piškotki učinkovitosti (tip 3)
Ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako uporabljate spletne strani. Piškotki učinkovitosti nam na primer pomagajo identificirati posebno priljubljene razdelke naše spletne strani. Tako lahko natančneje prilagodimo vsebino naše spletne strani vašim potrebam in s tem izboljšamo našo ponudbo. Ti piškotki ne zbirajo osebnih podatkov. Podrobnosti o načinu zbiranja in analiziranja informacij so na voljo v poglavju "Analiza podatkov o uporabi".

Drugi piškotki (tip 4)
Te piškotke namestijo tretje osebe, npr. družbena omrežja. Njihov glavni namen je integrirati vsebino družbenih omrežij na našo stran, npr. družabne vtičnike. Informacije o uporabi družabnih vtičnikov so na voljo v poglavju "Družabni vtičniki" izjave o zasebnosti.

Izjava o zasebnosti

Naša stran uporablja naslednje piškotke:

 

Ime piškotka Opis Tip piškotka

bandwidth

Ta piškotek shrani pasovno širino vaše internetne povezave za optimizacijo dostave vsebin.

Tip 1

locale

Ta piškotek shrani oznako države, iz katere dostopate na spletno stran. Tako vam lahko prikažemo vsebino v vašem jeziku.

Tip 1

PHPSESSID

Ta piškotek dodeli vaši napravi anonimen ID (ID seje) za vaš obisk spletne strani in s tem omogoči združitev nekaj povezanih poizvedb na strežniku in njihovo dodelitev seji.

Tip 1

c_disclaimer

Ta piškotek pokaže, da se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani. Nastavi se, ko zaprete sporočilno okno "Uporaba piškotkov".

Tip 2

search_suggest, search_term, search_nba_ref

Ti piškotki shranijo podatke, ki se nanašajo na vaše iskalne zahteve (npr. prejšnje vneseno iskalno besedilo, predlogi zadnjega iskanja) za izboljšanje rezultatov vašega iskanja.

Tip 2

show_infobox

Ta piškotek preprečuje ponavljanje prikazov pozdravnega niza na naši začetni strani.

Tip 2

s_cc, s_cpc, s_fid, s_fv, s_prop52, s_ria, s_resort, s_tracking_resort, s_sq, s_tracking_belt, s_vi

Ti piškotki shranijo informacije o načinih, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, in nam pomagajo stalno razvijati našo spletno stran glede na njihova področja zanimanja.

Tip 3

psyma_participation

Da bi izboljšali našo spletno stran, izvajamo redne spletne ankete o kakovosti naših strani in ponudbe informacij. Ta piškotek pokaže, ali je uporabnik sprejel ali zavrnil povabilo na anketo.

Tip 3

ACTIVITY, GEUP, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, HSID, APISID, LOGIN_INFO, SID, SSID

YouTube in/ali Google nastavita piškotke, ko na strani predvajata video vsebino. Več informacij o tipih piškotkov, njihovi uporabi in namenu je na voljo na:
http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Tip 3

Analiza podatkov o uporabi
Piškotke uporabljamo, da sledimo prednostnim izbiram obiskovalcev in identificiramo posebno priljubljene razdelke naše spletne strani. Tako lahko natančneje prilagodimo vsebino naše spletne strani vašim potrebam in s tem izboljšamo našo ponudbo.

Daimler uporablja proizvode Adobe Omniture za statistično analizo.

Če ne želite, da Daimler zbira in analizira statistične podatke, povezane z vašim obiskom, lahko vselej prekinete nadaljnjo uporabo vaših podatkov (odstop).

Za tehnično izvedbo odstopa je treba namestiti piškotek Opt-out (zavrnitev) na vašem brskalniku. Ta piškotek bo pokazal samo, da ste zavrnili uporabo svojih podatkov. Upoštevajte, da bo zaradi tehničnih razlogov ta piškotek deloval samo na brskalniku, na katerem ste zavrnili uporabo podatkov. Če na vašem brskalniku izbrišete piškotke ali uporabite drugo napravo ali brskalnik, boste morali postopek ponoviti.

Kliknite tukaj, če želite namestiti piškotek Opt-out.

Daimler ceni vaše zanimanje za njegove izdelke ter vaš obisk na tej spletni strani. Vaša zasebnost nam je pomembna in želimo, da se med obiskom naše strani počutite udobno. Varovanje vaše zasebnosti med obdelavo vaših osebnih podatkov je pomembna skrb, ki ji pri naših poslovnih postopkih namenjamo posebno pozornost. Osebne podatke, zbrane med obiski naših spletnih strani, obdelujemo v skladu z zakonskimi predpisi, ki veljajo za države, v katerih se vzdržujejo spletne strani. Naš pravilnik o varstvu podatkov prav tako temelji na pravilniku o varstvu podatkov, ki velja za Daimler.

Pravilnik o varstvu podatkov družbe Daimler.

Spletne strani Daimler lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih strani, ki jih ta izjava o zasebnosti ne pokriva.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Ko obiščete našo spletno stran, naši spletni strežniki shranijo osnovne podrobnosti vašega brskalnika in operacijskega sistema, spletno stran, s katere dostopate na našo spletno stran, strani, ki ste jih obiskali na naši spletni strani, datum vašega obiska in zaradi varnosti, npr. za identificiranje napadov na našo spletno stran, tudi naslov IP, ki vam ga je dodelil vaš ponudnik internetnih storitev; ta naslov IP je shranjen sedem dni. Razen naslova IP se osebni podatki shranijo samo, če se odločite, da nam jih boste posredovali, npr. pri registraciji, v anketi, v nagradni igri ali za izvedbo pogodbe.

Uporaba in posredovanje osebnih podatkov ter omejitev uporabe v določenih okoliščinah

Daimler uporablja vaše osebne podatke samo v obsegu, potrebnem za tehnično upravljanje spletne strani, upravljanje strank, ankete o izdelkih in trženje.

Osebni podatki se prenesejo državnim organizacijam in organom samo v obsegu, ki je obvezen po nacionalnih zakonskih določbah. Za naše zaposlene, agencije in trgovce velja dolžnost varovanja zaupnosti.

Izbira

Vaše podatke želimo uporabiti za obveščanje o naših izdelkih in storitvah in kjer je potrebno, vas prosimo za vaše mnenje. Sodelovanje v tovrstnih dejavnostih je prostovoljno. Če ne želite sodelovati, nas lahko vselej obvestite, da vaše podatke ustrezno izključimo. Več informacij o tem je na voljo na ustrezni strani naše spletne strani.

E-novice

Na naši strani se lahko naročite na e-novice. Podatki, ki jih vnesete pri prijavi na e-novice, se uporabijo samo za pošiljanje e-novic, če niste izbrali tudi drugih vrst uporabe. Naročilo lahko vselej prekličete z odjavo od e-novic.

Osrednja storitev dostopa družbe Daimler

Osrednja storitev dostopa družbe Daimler vam omogoča, da ustvarite uporabniški račun za dostopanje do vseh spletnih strani in aplikacij skupine Daimler in njenih blagovnih znamk, ki jih ta storitev ponuja. Kliknite spodnjo povezavo in preberite pogoje uporabe osrednje storitve dostopa družbe Daimler AG:

Pogoji uporabe osrednje storitve dostopa družbe Daimler AG

Družabni vtičniki

Daimler uporablja tako imenovane družabne vtičnike ("gumbe") družbenih omrežij, kot so Facebook, Google+ in Twitter.

Ko obiščete naše spletne strani, so ti gumbi privzeto izklopljeni, tj. brez vašega posredovanja se podatki ne bodo pošiljali na družbena omrežja. Preden lahko uporabite te gumbe, jih morate vklopiti, tako da nanje kliknete. Gumbi ostanejo aktivni, dokler jih ponovno ne izklopite ali izbrišete vaše piškotke (gl. "Piškotki").

Piškotki

Po vklopu se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom ustreznega družbenega omrežja. Vsebine gumba se nato prenesejo iz družbenega omrežja neposredno v vaš brskalnik in vključijo v spletno stran.

Po vklopu gumba lahko družbeno omrežje pridobiva podatke neodvisno od vašega upravljanja gumba. Če ste prijavljeni na družbeno omrežje, lahko to dodeli vaš obisk spletne strani vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska drugim stranem Daimler, razen in dokler tudi tam ne vklopite ustreznega gumba.

Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da se pridobljeni podatki vašega obiska naših spletnih strani povežejo s podatki o članstvu, se morate pred vklopom gumbov odjaviti iz družbenega omrežja.

Na obseg podatkov, ki se zbirajo iz družbenih omrežij prek gumbov, nimamo vpliva. Pravilniki o uporabi podatkov družbenih omrežij zagotavljajo informacije o namenu in obsegu podatkov, ki jih zbirajo, načinih obdelave in uporabe podatkov, pravicah, ki so vam na voljo, in nastavitvah za zaščito vaše zasebnosti.

Piškotki

Informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo, in njihovih elementih so na voljo v poglavju "Piškotki".

Piškotki

Analiza podatkov o uporabi

Uporabljamo Adobe Omniture, da sledimo prednostnim izbiram obiskovalcev in identificiramo posebno priljubljene razdelke naše spletne strani. Tako lahko natančneje prilagodimo vsebino naše spletne strani vašim potrebam in s tem izboljšamo našo ponudbo.

Če ne želite, da Daimler zbira in analizira statistične podatke, povezane z vašim obiskom, lahko vselej prekinete nadaljnjo uporabo vaših podatkov (odstop).

Za tehnično izvedbo odstopa je treba namestiti piškotek Opt-out (zavrnitev) na vašem brskalniku. Ta piškotek bo pokazal samo, da ste zavrnili uporabo svojih podatkov. Upoštevajte, da bo zaradi tehničnih razlogov ta piškotek deloval samo na brskalniku, na katerem ste zavrnili uporabo podatkov. Če na vašem brskalniku izbrišete piškotke ali uporabite drugo napravo ali brskalnik, boste morali postopek ponoviti.

Kliknite tukaj, če želite namestiti piškotek Opt-out.

Varnost

Daimler uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito podatkov, ki jih posredujete in ki jih upravljamo, zoper manipulacijo, izgubo, uničenje in dostop tretjih oseb. Varnostne ukrepe stalno izboljšujemo skladno s tehničnim razvojem.

Pravica do informacij

Na vašo zahtevo vas bo Daimler ali predstavnik, ki je za vas odgovoren, v najkrajšem možnem času in skladno z veljavno zakonodajo pisno obvestil, ali so pri nas shranjeni vaši osebni podatki in kateri ti podatki so. Če ste registrirani kot uporabnik, vam omogočamo tudi vpogled v vaše podatke in, če je mogoče, njihovo brisanje in spreminjanje. Če so ti podatki navkljub našim prizadevanjem, da bi zagotovili njihovo pravilnost in aktualnost, napačni, jih bomo na vašo zahtevo popravili.

Za vprašanja v zvezi z obdelavo svojih osebnih podatkov se obrnite na našo osebo službe za varstvo podatkov, ki je skupaj s svojo ekipo na voljo tudi za poizvedbe, predloge ali pritožbe.

Oseba službe za varstvo podatkov

Dr. Joachim Riess
Daimler AG
HPC 0518
70546 Stuttgart, Nemčija

Za zagotavljanje čim boljše uporabniške izkušnje uporablja Daimlerjevo spletišče piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.