Ανεξάρτητα από το τι εργασία μεταφοράς σας περιμένει - το νέο Sprinter είναι έτοιμο.

Με τις πολυάριθμες εκδόσεις του οχήματος και το μεγάλο εύρος του εξοπλισμού, όποιος και αν είναι ο τύπος αμαξώματος, κλειστό van, Tourer, καρότσα ή σασί, το νέο Sprinter διαμορφώνεται επακριβώς ανάλογα με τις λειτουργικές σας απαιτήσεις.

100% για σένα.

Το νέο Sprinter.

Όμορφο στην εμφάνιση, ακόμα καλύτερο στη δουλειά.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του νέου Sprinter

 

Γιατί να μην φαίνεστε όμορφοι και στη δουλειά; Και ακριβώς με αυτό κατά νου, η επιτυχημένη σχεδιαστική φιλοσοφία από τα επιβατικά αυτοκίνητα της Mercedes-Benz έχει υιοθετηθεί και στο Sprinter.

Το νέο Sprinter διαθέτει εντυπωσιακά ελκυστική, γνήσια μοντέρνα σχεδίαση των επιφανειών και ισορροπημένες αναλογίες. Το highlight: η χαρακτηριστική μπροστινή όψη με το μεγάλο αστέρι της Mercedes στο κέντρο. Το εσωτερικό, με μια εντελώς νέα σχεδίαση, εδραιώνει την τέλεια ισορροπια ανάμεσα στην χρηστικότητα και την κομψή εμφάνιση.   

Στην εικόνα εμφανίζεται το νέο Sprinter σε αστικό περιβάλλον, δίπλα από ένα σύμβολο συνδεσιμότητας σε τοίχο σπιτιού.

Η κινητικότητά σας 4.0

Με τις έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας του νέου Sprinter.

 

Για να γίνει η δουλειά όσο πιο οικονομική και ευχάριστη γίνεται, διατίθενται για το Sprinter διάφορα ραδιόφωνα, συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις δεδομένες απαιτήσεις, οι διαθέσιμες επιλογές ποικίλουν από βάση για smartphone και ραδιόφωνο με Bluetooth® και λειτουργία hands-free μέχρι σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση βάσει σκληρού δίσκου με τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών και ενσωμάτωση smartphone. Η λειτουργία είναι όσο πιο απλή γίνεται.

Στην εικόνα εμφανίζεται το νέο Sprinter μπροστά από ένα container. Οι διαφορετικές εκδόσεις διαστάσεων του Sprinter απεικονίζονται γραφικά.

Όπου υπάρχει μια εργασία μεταφοράς, υπάρχει ένα Sprinter.

Μεγάλη ποικιλία γα ειδικές ανάγκες μεταφοράς.

 

Χρειάζεστε ένα van που είναι πρώτα και κύρια πρακτικό και οικονομικό; Ή μήπως ψάχνετε ένα van με πρεστίζ που προσφέρει την απόλυτη άνεση; Και τα δύο είναι δυνατά με το Sprinter – και πολλά ακόμα: οι τύποι αμαξώματος κλειστό van, Tourer, καρότσα ή σασί αποτελούν τη βάση για την εντυπωσιακή ποικιλία της γκάμας των εκδόσεων των μοντέλων. 

Διασφαλίζει το δρόμο προς την επιτυχία.

Το Sprinter είναι σχεδιασμένο εξ' ολοκλήρου για ασφάλεια.

 

Το αμάξωμα παρέχει τα στέρεα θεμέλια για το σκοπό αυτό. Η σχεδίαση και ο συνδυασμός των υλικών το κάνουν ιδιαίτερα ανθεκτικό. Τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης είναι επίσης διαθέσιμα, καθώς ακόμα και οι πιο έμπειροι οδηγοί θα συναντήσουν περιπτώσεις στις οποίες η βοήθεια είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Η γκάμα των συστημάτων εκτείνεται από την Υποβοήθηση Πλευρικών Ανέμων του βασικού εξοπλισμού μέχρι την Ενεργή Υποβοήθηση Πέδησης και την Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας Κυκλοφορίας - και οι δύο διατίθενται στο βασικό εξοπλισμό για οχήματα με μέγιστο επιτρεπόμενο μικτό βάρος 3500 kg.

Η εικόνα εμφανίζει την εξωτερική όψη του νέου Sprinter.

Οικονομικά αποδοτικό εκεί που μετράει.

Ένα όχημα που έχει δείξει εντυπωσιακά την οικονομική του αποδοτικότητα εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια.

 

Το νέο Sprinter συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με τη δοκιμασμένη ποιότητα και αξιοπιστία του μοντέλου.

Και επωφελείστε από την οικονομική αποδοτικότητα από την πρώτη στιγμή: με μια ελκυστική τιμή για τη βασική έκδοση του οχήματος με κίνηση στους εμπρους τροχούς και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης, που σας επιτρέπουν να παραγγείλετε ακριβώς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.