Sinulle tehty.

Uusi Sprinter.
Nyt ensiesittelyssä.

Sinun Sprinterisi. Sinun juttusi.

Määritä, mikä sisältö on tärkeää yrityksellesi.
Mitä kuljetetaan?
Kuinka monta autoa yrityksellä on?
Ei vielä sinun yrityksesi?
Mitä kuljetetaan?
  • Henkilöitä
  • Kappaletavaraa
  • Rakennus- tai raakamateriaaleja
  • Omia tuotteita
  • Osia tai työkaluja
Kuinka monta autoa yrityksellä on?
1 50+
1
Vahvista

Millaiset kuljetustehtävät sinua odottavatkaan – uusi Sprinter on valmiina.

Monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet. Edullisesta perusmallista – esimerkiksi etuvedosta – alkaen tarkasti kuljetustarpeiden mukaisesti räätälöityyn umpimalliin, avolavapakettiautoon tai tila-autoon saakka. Aina hyvännäköisenä.

Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Uuden Sprinterin muotoilukonsepti.
Miksi töissäkin ei saisi näyttää hyvältä? Siksi puhdaslinjaisen pelkistetty Sensual Purity -muotoilukonsepti, josta Mercedes-Benzin nykyiset henkilöautomallit tunnetaan, näkyy nyt myös Sprinterin ulkonäössä.
Uusi Sprinter ihastuttaa pintojensa pelkistetyn selkeällä, modernilla muotoilulla ja tasapainoisilla mittasuhteilla. Erityisen upea yksityiskohta: vahvailmeinen keula ja sen keskellä kookas Mercedes-tähti.
Täysin uudet sisätilat ovat täydellisessä tasapainossa tarkoituksenmukaisen toiminnallisuuden ja korkealaatuisen ilmeen kanssa.
The image shows the new Sprinter in an urban setting next to a symbol for connectivity on a house wall.

Liikkuvuutesi 4.0

Uuden Sprinterin älykkäillä yhteysmahdollisuuksilla

 

Sprinterillä työn tekeminen on tehty mahdollisimman taloudelliseksi ja mukavaksi. Tarjolla on erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja yhteysmahdollisuuksia. Tarpeita vastaten saatavissa ovat älypuhelinteline, Bluetooth®-yhteydellinen ja handsfree-varusteinen radio ja multimediajärjestelmä, jossa on tarkkapiirtoinen kosketusnäyttö, nopea 3D-karttanäkymäinen kiintolevynavigointi, sekä älypuhelimen integrointi1. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista.

The image shows the new Sprinter in front of a container. The different dimensional variants of the Sprinter are shown in graphic form.

Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Monipuolinen tarjonta erityisiin kuljetustehtäviin.

 

Haluatko, että autosi on ennenkaikkea käytännöllinen ja taloudellinen? Entä haluatko, että autosi on myös edustava ja mukavuusvaatimuksesi täyttävä? Sprinter vastaa kumpaankin kysymykseen kyllä. Ja Sprinter on vielä enemmän: kattava mallisto käsittää sekä umpimallit että tila-autot, avolavamallit ja lisäksi myös miehistöohjaamovaihtoehdot.

Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinterin turvallisuus on kokonaisvaltaista ja huolella suunniteltua.

 

Turvallisuuden perustana on korirakenne, joka toteutuksen ja materiaalivalintojen ansiosta on erittäin jäykkä. Turvallisuuden täydentävät lukuisat avustinjärjestelmät. Tarkkaavaisinkin kuljettaja voi joutua tilanteeseen, jossa niiden tuoma avustus on tervetullutta. Avustinjärjestelmiä ovat esimerkiksi vakiovarustukseen sisältyvä sivutuuliavustin ja aktiivinen jarrutusavustin sekä kaista-avustin – kaksi viimeksi mainittua ovat vakiovarusteena kokonaispainoltaan yli 3 500 kg:n autoissa.

The image shows an exterior view of the new Sprinter.

Kun taloudellisuus ratkaisee.

Sprinterin valitsemalla valitset auton, joka jo yli 20 vuoden ajan on vakuuttavasti osoittanut taloudellisuutensa.

 

Uusi Sprinter jatkaa menestyksen tiellä vahvoina ominaisuuksinaan laatu ja luotettavuus. Samalla hyödyt tämän auton taloudellisuudesta, joka alkaa etuvetoisten mallien edullisesta hinnoittelusta ja monipuolisista kokoonpano- ja varusteluvaihtoehdoista: voit tilata juuri sellaisen auton kuin työssäsi tarvitset.