Sinun Sprinterisi. Sinun juttusi.

Määritä, mikä sisältö on tärkeää yrityksellesi.
Mitä kuljetetaan?
Kuinka monta autoa yrityksellä on?
Ei vielä sinun yrityksesi?
Mitä kuljetetaan?
  • Henkilöitä
  • Kappaletavaraa
  • Rakennus- tai raakamateriaaleja
  • Omia tuotteita
  • Osia tai työkaluja
Kuinka monta autoa yrityksellä on?
1 50+
1
Vahvista

Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Uuden Sprinterin muotoilukonsepti.
Miksi töissäkin ei saisi näyttää hyvältä? Siksi puhdaslinjaisen pelkistetty Sensual Purity -muotoilukonsepti, josta Mercedes-Benzin nykyiset henkilöautomallit tunnetaan, näkyy nyt myös Sprinterin ulkonäössä.
Uusi Sprinter ihastuttaa pintojensa pelkistetyn selkeällä, modernilla muotoilulla ja tasapainoisilla mittasuhteilla. Erityisen upea yksityiskohta: vahvailmeinen keula ja sen keskellä kookas Mercedes-tähti.
Täysin uudet sisätilat ovat täydellisessä tasapainossa tarkoituksenmukaisen toiminnallisuuden ja korkealaatuisen ilmeen kanssa.

Millaiset kuljetustehtävät sinua odottavatkaan – uusi Sprinter on valmiina.

SSPVANSIP16963_tt.png

Panel van

2,675 kg

Max. payload

5.5 t

Max. GVW

17 m3

Max. load compartment volume

SSPVANSIP16982_tt.png

Pickup

> 3,000 kg

Max. payload

5.5 t

Max. GVW

9.2 m2

Max. load compartment area

SSPVANSIP16973_tt.png

Tourer

8

Seating capacity plus driver

3,500 kg

Max. GVW

Up to 3

Seat rows

Monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet. Edullisesta perusmallista – esimerkiksi etuvedosta – alkaen tarkasti kuljetustarpeiden mukaisesti räätälöityyn umpimalliin, avolavapakettiautoon tai tila-autoon saakka. Aina hyvännäköisenä.
The image shows the new Sprinter in an urban setting next to a symbol for connectivity on a house wall.

Liikkuvuutesi 4.0

Uuden Sprinterin älykkäillä yhteysmahdollisuuksilla

 

Sprinterillä työn tekeminen on tehty mahdollisimman taloudelliseksi ja mukavaksi. Tarjolla on erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja yhteysmahdollisuuksia. Tarpeita vastaten saatavissa ovat älypuhelinteline, Bluetooth®-yhteydellinen ja handsfree-varusteinen radio ja multimediajärjestelmä, jossa on tarkkapiirtoinen kosketusnäyttö, nopea 3D-karttanäkymäinen kiintolevynavigointi, sekä älypuhelimen integrointi1. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista.

Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Monipuolinen tarjonta erityisiin kuljetustehtäviin.
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - compact version - with a view of the load compartment.
Compact
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - standard - with a view of the load compartment.
Standard
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - long-wheelbase version - with a view of the load compartment.
Long
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - extra-long-wheelbase version - with a view of the load compartment.
Extra long
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - compact version - with a view of the loading area.
Compact
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - standard version - with a view of the loading area.
Standard
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - long-wheelbase version - with a view of the loading area.
Long
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - long-wheelbase version, crewcab - with a view of the loading area.
Crewcab
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Tourer - compact version - with a view of the interior.
Compact
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Tourer - standard version - with a view of the interior.
Standard
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Tourer - long-wheelbase version - with a view of the interior.
Long
Haluatko, että autosi on ennenkaikkea käytännöllinen ja taloudellinen? Entä haluatko, että autosi on myös edustava ja mukavuusvaatimuksesi täyttävä? Sprinter vastaa kumpaankin kysymykseen kyllä. Ja Sprinter on vielä enemmän: kattava mallisto käsittää sekä umpimallit että tila-autot, avolavamallit ja lisäksi myös miehistöohjaamovaihtoehdot.

Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinterin turvallisuus on kokonaisvaltaista ja huolella suunniteltua.

 

Turvallisuuden perustana on korirakenne, joka toteutuksen ja materiaalivalintojen ansiosta on erittäin jäykkä. Turvallisuuden täydentävät lukuisat avustinjärjestelmät. Tarkkaavaisinkin kuljettaja voi joutua tilanteeseen, jossa niiden tuoma avustus on tervetullutta. Avustinjärjestelmiä ovat esimerkiksi vakiovarustukseen sisältyvä sivutuuliavustin ja aktiivinen jarrutusavustin sekä kaista-avustin – kaksi viimeksi mainittua ovat vakiovarusteena kokonaispainoltaan yli 3 500 kg:n autoissa.

Kun taloudellisuus ratkaisee.

Sprinterin valitsemalla valitset auton, joka jo yli 20 vuoden ajan on vakuuttavasti osoittanut taloudellisuutensa.

Uusi Sprinter jatkaa menestyksen tiellä vahvoina ominaisuuksinaan laatu ja luotettavuus. Samalla hyödyt tämän auton taloudellisuudesta, joka alkaa etuvetoisten mallien edullisesta hinnoittelusta ja monipuolisista kokoonpano- ja varusteluvaihtoehdoista: voit tilata juuri sellaisen auton kuin työssäsi tarvitset.

 

 

*Etuvedon yhteydessä, verrattuna takavetoiseen malliin.