100% Önnek.

Az új Sprinter.

Bármilyen szállítási feladat is várjon Önre – az új Sprinter készen áll.

Sokféle járműváltozata és felszereltsége gazdaságos belépő gépkocsik – például elsőkerékhajtással –, valamint pontosan a feladatra optimalizált zárt áruszállítók, platós teherautók vagy Tourerek kialakítását teszi lehetővé. Ráadásul minden változatban jól néz ki.

A képen az új Sprinter látható városi környezetben, a konnektivitás egy szimbólumával egy ház falán.

Intelligens hálózat.

Az új Sprinter intelligens kapcsolattartási megoldásaival.

 

A Sprinterhez igény szerint különböző rádiók, multimédia-rendszerek és kapcsolattartási megoldások rendelhetők, hogy a munka a lehető leghatékonyabb és legkellemesebb lehessen vele. A kínálat igény szerint az okostelefon-tartótól a Bluetooth® csatlakozással és kéz nélküli funkcióval ellátott rádión át a nagyfelbontású érintőképernyős, gyors merevlemezes navigációval, 3D-s térkép-megjelenítéssel és okostelefon-integrálással rendelkező multimédia-rendszerig terjed. Kezelése olyan, mint amilyet kíván az ember magának: egyszerű.

Jól néz ki, de még jobb vele dolgozni!

Az új Sprinter design-koncepciója.

Miért ne legyen jó a megjelenésünk a munkahelyen is? Ezért a Mercedes-Benz személygépkocsiknál rendkívül sikeres Sensual Purity design-koncepció most a Sprinternél is megjelenik.

 

Az új Sprinter felületek tetszetős, minimalista-modern kialakításával és kiegyensúlyozott arányaival kápráztatja el.

Kiemelkedő jellemző: a karakteres orrész, a nagy, központban elhelyezett Mercedes csillaggal. A teljesen újonnan kialakított utastér ismét tökéletes egyensúlyt teremt a célszerű funkcionalitás és az igényes megjelenés között.

A képen az új Sprinter látható egy konténer előtt, a különböző méretváltozatokat a körvonalak jelzik.

Ahol egy szállítási feladat, ott van egy Sprinter is.

Széles körű választék, különleges szállítási feladatokhoz.

 

Egy transzporter legyen mindenekelőtt praktikus és gazdaságos? Vagy reprezentatív, amely a legmagasabb kényelmi igényeket is kielégíti? A Sprinter mindkettőt lehetővé teszi – és még többet is: a zárt áruszállítók és Tourerek, valamint az alvázak és platós teherautók, szimpla- vagy duplakabinos változatban impozáns sokféleségek alapját kínálják.

A képen az új Sprinter látható menet közben, egy hídon. A segédrendszereket szimbolikus grafika jeleníti meg.

Biztosítja az Ön sikerét.

A Sprintert minden téren a biztonságot szem előtt tartva alakítottuk ki.

 

Erőteljes alapot képez ehhez a karosszéria, amely konstrukciójának és anyagösszetételének köszönhetően rendkívül stabil. Ezt egészíti ki a számos asszisztens rendszer, hiszen a legtapasztaltabb vezető is kerülhet olyan helyzetbe, amikor a segítség hasznos lehet. Oldalszél-asszisztens, Aktív fékasszisztensig és Sávtartó asszisztens – utóbbi kettő a szériafelszereltséghez tartozik a 3500 kg megengedett össztömeg feletti gépkocsiknál. 

A képen az új Sprinter külső megjelenése látható.

Gazdaságos, ha arra van szükség.

A Sprinterrel olyan gépkocsi mellett dönt, amely több mint 20 éve hatásosan bizonyítja gazdaságosságát.

 

Az új Sprinter jól ismert minőségével és megbízhatóságával folytatja ezt a sikertörténetet. Ennek során a kezdetektől fogva profitálhat gazdaságosságából: az elsőkerék-hajtású gépkocsik vonzó kezdő árával és számos konfigurációs lehetőségével, melyek által pontosan azt rendelheti, amire valóban szüksége van.