Das Bild zeigt den neuen Sprinter mit Mercedes PRO in einer Exterieuransicht.

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja az üzletet.    

A Mercedes PRO új lehetőségeket nyit az optimálisan összekapcsolt és testre szabott, valamint digitális szolgáltatásokkal és segít az üzlet egyszerűbb és gyorsabb, nagyobb termelékenységű vezetésében. A beállítások egyénileg alakíthatók és a teljes körű szállítási megoldások növelik a vállalkozás hatékonyságát és lehetővé teszik, hogy Ön a fő feladatára koncentrálhasson.

A Mercedes PRO részét képezi a Mercedes PRO connect, a kapcsolattartási- és flottamegoldás szolgáltatások - amelyek okosan összekapcsolják a flottamenedzsert gépkocsijaival és munkatársaival - valamint a Mercedes PRO solutions, az igény szerinti szállítási megoldásokhoz. Míg a Mercedes PRO service a járművek hatékony és előrelátó üzemeltetésében segít, a Mercedes PRO inspire tájékoztatást ad az új fejlesztésekről és észrevételeket közöl az üzlet még hatékonyabb kialakításához. Amennyiben tökéletesen illeszkedő finanszírozási megoldásokat vagy rugalmas és egyéni mobilitási lehetőségeket keres, a Mercedes PRO finance, valamint a Mercedes PRO mobility tökéletes megoldásokó az Ön számára.
Tovább a Mercedes PRO oldalára
A képen az új Sprinter multimédia-rendszere látható.
MBUX multimédia-rendszer, 26 cm-es (10,25") nagyfelbontású érintőképernyővel

Kiegyensúlyozottan a mobil irodában.

A multimédia-rendszer az extraként elérhető nagyfelbontású érintőképernyővel vagy a multifunkciós kormány Touch-control gombjaival vezérelhető. Minden kezelő- és kijelzőelem jól elérhető és könnyen leolvasható.

Mivel a munka modern világához hozzátartoznak a digitális megoldások, így a Sprintert egy integrált kommunikációs modullal láttuk el, amely a gépkocsi állandó internetkapcsolatának alapját képezi.

Ez lehetővé teszi a jelenlegi és a jövőbeni Mercedes PRO szolgáltatások használatát. Előnyei a minimalizált kiesési időktől az előrelátó Karbantartás-menedzsmenten keresztül a Digitális menetlevélig terjednek, amely feleslegessé teszi a papírmunkát.