100% for you.

De nieuwe Sprinter

Wie of wat u ook moet vervoeren, de nieuwe Sprinter staat al klaar.

SSPVANSIP16963_tt.png

Gesloten bestelwagen

2,675 kg

Max. laadvermogen

5.5 ton

Max. laadvolume

17 m3

Max. volume van laadcompartiment

SSPVANSIP16982_tt.png

Chassiscabine

> 3,000 kg

Max. laadvermogen

5.5 t

Max. laadvolume

9.2 m2

Max. oppervlakte van laadcompartiment

SSPVANSIP16973_tt.png

Tourer

8

Aantal plaatsen excl. bestuurder

3,500 kg

Max. laadvolume

3

Zetelrijen

De talrijke voertuigvarianten en uitrustingen maken niet alleen voordelige instapmodellen mogelijk – bijvoorbeeld met voorwielaandrijving – maar ook gesloten bestelwagens en voertuigen met een open laadbak die heel precies voldoen aan de opgegeven operationele vereisten of Tourers met exclusief ingerichte passagiersruimten.
The image shows the new Sprinter in an urban setting next to a symbol for connectivity on a house wall.

Uw mobiliteit 4.0

Met de intelligente connectiviteitsoplossingen van de nieuwe Sprinter.

 

Om het werk zo winstgevend en aangenaam mogelijk te maken, zijn er op de Sprinter verschillende radio’s, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen beschikbaar.  Afhankelijk van de specifieke vereisten gaan de beschikbare opties van de smartphonehouder over de radio met Bluetooth®-interface en een handenvrije functie tot het multimediasysteem met een hd-aanraakscherm, snelle navigatie vanaf de harde schijf met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie1. En de bediening kan niet simpeler.

 

1 Bij versies met voorwielaandrijving, ten opzichte van standaarduitrusting.

Een paradepaardje, maar bovenal een werkpaard.

Het designconcept van de nieuwe Sprinter.
Waarom zou u er op het werk niet goed mogen uitzien? Net daarom werd het designconcept van zintuiglijke helderheid, dat bij de personenauto’s van Mercedes-Benz bijzonder succesvol is, nu ook op de Sprinter toegepast.
De nieuwe Sprinter kreeg vlakken met een indrukwekkend aantrekkelijk, puristisch en toch modern design en harmonieuze verhoudingen. Hij pakt ook uit met een bijzondere blikvanger: de kenmerkende voorzijde met de centraal gemonteerde ster van Mercedes.
In het interieur heeft Mercedes het design compleet vernieuwd en andermaal een perfect evenwicht gevonden tussen praktische functionaliteit en een stijlvol voorkomen.

Voor elk vervoer is er een Sprinter.

Breed spectrum voor specifieke transporttaken.
De afbeelding toont de compacte versie van de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen in vogelperspectief, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Compact
De afbeelding toont de standaardversie van de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen in vogelperspectief, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Standaard
De afbeelding toont de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen met lange wielbasis in vogelperspectief, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Lang
De afbeelding toont de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen met extra lange wielbasis in vogelperspectief, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Extra lang
De afbeelding toont de compacte versie van de nieuwe Sprinter Tourer, inclusief een beeld van het interieur.
Compact
De afbeelding toont de standaardversie van de nieuwe Sprinter Tourer, inclusief een beeld van het interieur.
Standaard
De afbeelding toont de nieuwe Sprinter Tourer met lange wielbasis, inclusief een beeld van het interieur.
Lang
De afbeelding toont de standaard versie van de nieuwe Sprinter Chassiscabine, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Standaard
De afbeelding toont de Standaard- dubbele cabine versie van de nieuwe Sprinter Chassiscabine, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Standaard- dubbele cabine
De afbeelding toont de nieuwe Sprinter Chassiscabine met lange wielbasis in vogelperspectief, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Lang
De afbeelding toont de nieuwe Sprinter platformvoertuig met lange wielbasis en dubbele cabine in Chassiscabine, inclusief een beeld van het laadcompartiment.
Lang- dubbele cabine
Moet uw bestelwagen eerst en vooral praktisch en zuinig zijn? Of prestigieus en met een uitrusting die ultiem comfort biedt? De Sprinter kan u beide uitersten bieden – en alles daartussenin: de gesloten bestelwagen en de Tourer, de chassis-cabine en de open laadbak, met enkele of dubbele cabine, vormen de vier hoekstenen van een indrukwekkend, uiteenlopend aanbod aan modelvarianten.  

De Sprinter baant uw weg naar succes.

De Sprinter is door en door ontworpen met het oog op veiligheid.

 

De basis daarvoor wordt gelegd door het naakte koetswerk, dat door zijn constructie en de combinatie van materialen bijzonder stevig is.
Daarbij komen nog talrijke hulpsystemen. Want zelfs de meest ervaren bestuurder komt wel eens in een situatie terecht waarin een vangnet welkom en nuttig kan zijn. Het aanbod aan systemen gaat van de zijwindassistent die standaard wordt geleverd tot het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent – de twee laatste hulpsystemen zijn standaard in voertuigen met een MTM van meer dan 3.500 kg.

Een goede investering.

De Sprinter heeft zich al meer dan twintig jaar bewezen als een goede investering.

De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn voorgangers.
En dankzij een aantrekkelijke instapprijs voor de versie met voorwielaandrijving en de ontelbare configuratiemogelijkheden om een voertuig samen te stellen dat exact aan uw eisen beantwoordt, kunt u van het begin af aan profiteren van zijn economische doeltreffendheid.  

 

 

* In combinatiemet voorwielaandrijving, vergeleken met de achterwielaandrijving.