100% for you.

De nieuwe Sprinter

Wat u ook moet vervoeren, de nieuwe Sprinter is er klaar voor.

SSPVANSIP16963_tt.png

Gesloten bestelwagen

2,675 kg

Max. laadvermogen

5.5 ton

Max. laadvolume

17 m3

Max. inhoud laadruimte

SSPVANSIP16982_tt.png

Chassiscabine

> 3000 kg

Max. laadvermogen

5.5 ton

Max. laadvolume

9.2 m2

Max. laadvloeroppervlak

SSPVANSIP16973_tt.png

Tourer

8

Aantal zitplaatsen + bestuurder

3500 kg

Max. laadvolume

3

Aantal zitrijen

Of het nu gaat om een voordelig basisvoertuig met voorwielaandrijving of een op maat samengestelde gesloten bestelwagen, een praktische pick-up of een Tourer met een exclusief ingericht passagierscompartiment, dankzij het brede aanbod aan modelvarianten en uitrustingen is er altijdeen Sprinter die exact aan uw eisen voldoet.

Nog mooier, nog functioneler.

Het designconcept van de nieuwe Sprinter.
Waarom zou u er op het werk ook niet gewoon goed uit mogen zien? Met die gedachte als uitgangspunt is het succesvolle designconcept 'Sensual Purity' van de Mercedes-Benz-personenwagens nu ook vertaald naar deSprinter. Het resultaat is een buitengewoon aantrekkelijke vormgeving die zich kenmerkt door moderne, zuivere lijnen en evenwichtige verhoudingen, waarbij het geheel wordt bekroond met de grote Mercedes-ster op het radiatorrooster. Het volledig nieuwe interieur onderscheidt zich als vanouds door een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Voor elke lading bestaat de juiste Sprinter.

Breed aanbod voor speciale toepassingen.
De afbeelding toont de cabine en de laadruimte (zonder dak) van de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen - compacte versie - van bovenaf gezien.
Compact
De afbeelding toont de cabine en de laadruimte (zonder dak) van de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen - standaardversie - van bovenaf gezien.
Standaard
De afbeelding toont de cabine en de laadruimte (zonder dak) van de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen - versie met lange wielbasis - van bovenaf gezien.
Lang
De afbeelding toont de cabine en de laadruimte (zonder dak) van de nieuwe Sprinter gesloten bestelwagen - versie met extra lange wielbasis - van bovenaf gezien.
Extra lang
De afbeelding toont de cabine (zonder dak) en de laadbak van de nieuwe Sprinter chassis-cabine - Standaard versie - van bovenaf gezien.
Standaard
De afbeelding toont de cabine (zonder dak) en de laadbak van de nieuwe Sprinter chassis-cabine - standaardversie - van bovenaf gezien.
Standaard
De afbeelding toont de cabine (zonder dak) en de laadbak van de nieuwe Sprinter chassis-cabine - versie met lange wielbasis - van bovenaf gezien.
Lang
De afbeelding toont de cabine (zonder dak) en de laadbak van de nieuwe Sprinter chassis-cabine - versie met lange wielbasis en dubbele cabine - van bovenaf gezien.
Lang- dubbele cabine
De afbeelding toont de cabine en het inzittendencompartiment (zonder dak) van de nieuwe Sprinter Tourer - compacte versie - van bovenaf gezien.
Compact
De afbeelding toont de cabine en het inzittendencompartiment (zonder dak) van de nieuwe Sprinter Tourer - standaardversie - van bovenaf gezien.
Standaard
De afbeelding toont de cabine en het De afbeelding toont de cabine en het inzittendencompartiment (zonder dak) van de nieuwe Sprinter Tourer - versie met lange wielbasis - van bovenaf gezien.(zonder dak) van de nieuwe Sprinter Tourer - versie met lange wielbasis - van bovenaf gezien.
Lang

Wilt u een bestelwagen die in de eerste plaats praktisch en economisch is? Of bent u juist op zoek naar een bestelwagenmet een prestigieuze uitstraling die het beste biedt op het gebied van comfort? Met de Sprinter kan het allemaal. En nog veel meer: behalve alsgesloten bestelwagen en Tourer, is hij ook leverbaar als chassis-cabinemet enkele of dubbele cabine als basis voor een indrukwekkende reeks modelvarianten.   

Veilig op weg naar uw succes.

Bij het ontwerp van de Sprinter stond veiligheid voorop.

 

De door zijn constructie en combinatie van materialen uiterst robuuste carrosserie vormt hiervoor een solide basis.
In aanvulling daarop is de Sprinter uitgerust met een groot aantal rijassistentiesystemen, want ook de meest ervaren bestuurder komt wel eens in een situatie waarin hij wat ondersteuning kan gebruiken. Het aanbod aan veiligheidssystemen loopt uiteen van de standaard op alle versies aanwezige zijwindassistent tot het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent, die beide tot de standaarduitrusting behoren van alle modeluitvoeringen met een maximaal toegestaan totaalgewicht van meer dan 3.500 kg.

Een goede investering.

De Sprinter heeft zich al meer dan twintig jaar bewezen als een goede investering.

De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn voorgangers. En dankzij een aantrekkelijke instapprijs voor de versie met voorwielaandrijving en de ontelbare configuratiemogelijkheden om een voertuig samen te stellen dat exact aan uw eisen beantwoordt, kunt u van het begin af aan profiteren van zijn economische doeltreffendheid.  

 

 

* In combinatiemet voorwielaandrijving, vergeleken met de achterwielaandrijving.