100% pentru tine.

Noul Sprinter.

Discover your Sprinter.

Explore the various Sprinter models.

Indiferent de sarcinile în materie de transport, pe care trebuie să le îndepliniți – noul Sprinter este pregătit.

SSPVANSIP16963_tt.png

Panel van

2,675 kg

Max. payload

5.5 t

Max. GVW

17 m3

Max. load compartment volume

SSPVANSIP16982_tt.png

Pickup

> 3,000 kg

Max. payload

5.5 t

Max. GVW

9.2 m2

Max. load compartment area

.

SSPVANSIP16973_tt.png

Tourer

8

Seating capacity plus driver

3,500 kg

Max. GVW

Up to 3

Seat rows

.

Multiplele variante de vehicule și echipări permit utilizarea unor vehicule rentabile – de exemplu cu tracțiune pe față – la fel ca în cazul furgoanelor special adaptate pentru utilizare, în cazul autovehiculelor cu platformă sau al vehiculelor de tip Tourer. Și întotdeauna arată bine.

Frumos pentru ochi, dar și mai frumos pentru munca desfășurată.

Conceptul de design al noului Sprinter.

De ce să nu arăți bine atunci când muncești? Din acest motiv, există conceptul de design atât de bine cunoscut la autoturismele Mercedes-Benz, mai precis, cel legat de Puritatea Simțurilor și care poate fi utilizat acum și la Sprinter.

Noul Sprinter impresionează prin conceptul abordării, de tip exclusivist-modern, al suprafețelor și proporțiilor echilibrate. Caracteristică deosebită: vederea frontală caracteristică, ce include Steaua Mercedes mare, plasată în centru.

Habtitaclul său complet regândit asigură din nou echilibrul perfect între funcționalitatea adecvată scopului și design-ului optic de înaltă calitate.

The image shows the new Sprinter in an urban setting next to a symbol for connectivity on a house wall.

Mobilitatea ta 4.0

Prin intermediul soluțiilor de conectivitate inteligente ale noului Sprinter.

 

Pentru a face cât mai rentabilă și mai plăcută activitatea desfășurată, pentru Sprinter sunt disponibile, la cerere, diferite tipuri de radiouri, sisteme multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de necesar, oferta începe de la suportul pentru Smartphone și ajunge până la
radioul cu interfață Bluetooth® și funcția hands-free până la sistemul Multimedia cu un Touchscreen de înaltă rezoluție, un sistem de navigație rapidă, pe bază de hard-disc cu reprezentare 3D a hărții și Integrare Smartphone. Comanda este așa cum se dorește: simplă.

 

Acolo unde există o sarcină referitoare la transport, există și un Sprinter.

Selecție multiplă pentru sarcini de transport speciale.
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - compact version - with a view of the load compartment.
Compact
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - standard - with a view of the load compartment.
Standard
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - long-wheelbase version - with a view of the load compartment.
Long
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Panel Van - extra-long-wheelbase version - with a view of the load compartment.
Extra long
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - compact version - with a view of the loading area.
Compact
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - standard version - with a view of the loading area.
Standard
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - long-wheelbase version - with a view of the loading area.
Long
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Platform vehicle - long-wheelbase version, crewcab - with a view of the loading area.
Crewcab
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Tourer - compact version - with a view of the interior.
Compact
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Tourer - standard version - with a view of the interior.
Standard
The image shows a bird's eye view of the new Sprinter Tourer - long-wheelbase version - with a view of the interior.
Long
Aveți nevoie de un autovehicul care să fie, înainte de toate, practic și rentabil? Sau ați dori un vehicul comercial reprezentativ, care să îndeplinească cele mai ample cerințe în materie de confort? Spinterul face ambele lucruri posibile – și chiar mai mult: furgonul și Tourer-ul, cât și şasiul și vehiculul cu platformă, cu cabină individuală sau cabină dublă, alcătuiesc baza unei multitudini de variante impresionante.  

Asigură calea spre succes.

Sprinter-ul este conceput în permanență pentru siguranță.

 

Structura solidă a acestuia este formată de scheletul caroseriei, care, ca urmare a construcției sale și a structurii materialelor, este extrem de stabilă. La acestea, se adaugă numeroase sisteme de asistență. Căci până și cel mai experimentat șofer ajunge în situații în care asistența poate fi bine-venită și utilă. Oferta începe de la asistentul standard pentru vânt lateral și ajunge până la asistentul activ la frânare și asistentul pentru menținere pe banda de mers – ambele sunt echipare de serie pentru vehicule cu peste 3.500 kg greutate totală admisă.

Liste de prețuri

Vă rugăm să găsiți mai jos listele de prețuri
Listă de preţuri pentru SPRINTER ȘASIU 500
Listă de preţuri pentru SPRINTER ȘASIU 300
Listă de preţuri pentru SPRINTER FURGON 500
Listă de preţuri pentru SPRINTER FURGON 300

Rentabil, atunci când este nevoie.

O decizie referitoare la un vehicul, care și-a demonstrat rentabilitatea impresionantă de mai bine de 20 de ani.
Noul Sprinter continuă această poveste de succes, prin calitatea și fiabilitatea deja consacrate. În acest context, puteți profita încă de la început de rentabilitatea sa: printr-un preț de pornire atractiv pentru vehicule cu tracțiune pe față și numeroase posibilități de configurare, în cadrul cărora puteți comanda exact ceea ce aveți nevoie.